На «Медіадім» чекають ще більші скорочення?

16 Вересня 2008
5073
16 Вересня 2008
15:56

На «Медіадім» чекають ще більші скорочення?

5073
На «Медіадім» чекають ще більші скорочення?
Скорочення штату та частоти виходу «Газети 24», про яке вже повідомляла «Детектор медіа» - лише частина масштабного скорочення у холдингу «Медіадім», запланованого його акціонерами. Про це повідомляє джерело «ТК» у «Медіадомі».
 
Як стверджує джерело, намір акціонеру холдингу скоротити видатки на випуск «Газети 24» планують реалізувати, закривши регіональні редакції видання, а також провівши масштабне скорочення працівників холдингу, яке торкнеться передусім адміністрації, перекладачів, коректорів та літературних редакторів. Кількість співробітників, які будуть скорочені, за твердженням джерела, становить 125.
 
Раніше, як повідомляє джерело, було суттєво скорочено гонорарний і преміальний фонд у редакції «Газети 24», що призвело до фактичної відмови від послуг позаштатних авторів.
 
«Детектор медіа» намагається отримати коментар від керівництва компанії «Медіадім» та перевірити цю інформацію.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5073
Теги:
Коментарі
24
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Перший
5703 дн. тому
А вы ещё не догадались?!) Тонис=Медиадом,Медиадом=Тонис.На глупые вопросы больше не отвечаю.Сижу тут,выдумываю...
123
5703 дн. тому
цікаво ПЕРШИЙ а Ви напевно працюєте в МЕДІАДОМі чи на ТОНІСу, що у Вас така інформація?
Перший
5703 дн. тому
Та хан его мне сливать. Пусть живет и пусть чешится ему во всех местах!
No name
5703 дн. тому
Сливай Тузова!!!! :)
Перший
5703 дн. тому
Жалко,шо не купують,а я не про купують,а про те що продають.Разницу чуйствуете? Да что Вы говорите,Медиадома))) Ваш дом 3 организация в кавычках,на которую пашет весь Тонис. И не надо мне сказки рассказывать.Людей с Тониса (частично) по переводили на Медиадом, как тока он появился.Финдиректор как работал на Тонис,так и начал и продолжает работать на дом.Ну надо ж там хоть кому-то работать,хоть по документам. А таже канцелярия,отпахивала Ваш дом,ещё вагон проектов и весь Тонис.И все остальные так же.А сейчас это такое легкое прикрытие - Мы не увольняем с Тониса,уходят с медиадома 3.Вот Вам и сказка. Вы ещё куТузова послушайте,тот ещё сочинитель.
123
5704 дн. тому
та ТОНІС ніхто не купує. а на 7 поверху там скорочення працівників МЕДІАДОМУ а не ТОНІСа. а журналісти з новин самі пішли і їх ніхто не просив звільнятися
Перший
5704 дн. тому
Ну кто написал,ну канцелярия...а что,не правда?! Бухгалтерию разгонят. Всех перечислять? Я Вас прошу,не надо задаывать таких умных вопросов,ок? А кто? ДедПихто,дать 5 попыток или одну? А Тонис прекрасный канал,только такое чуство ,что над людьми и каналом просто издеваются на протяжении нескольких лет. А так,если всё таки его продадут,там усё будет гаразд.
Микола
5704 дн. тому
Люди! Ви ж ж ж люди,а чому такі злі? На Тонісі все буде гаразд, бо там дійсно працюють хороші люди!
123
5704 дн. тому
интиресно кто уже написал заявление? и кто просит писать?
Перший
5704 дн. тому
Уже начиная со вчера на Тонисе просят писать заявления...по собственному желанию. Если будет ещё что-то интересненькое,напишу)
Gans
5705 дн. тому
Деньги не дают - да потому как не могли продукт подать,так и не могут.Как канал был безликий,тока Докаленко както его ещё встряхнул,так и остался.Все каналы уже по несколько раз рубахи поменяли,эти ж тока недавно какую-то бабочку нарисовали...И что,на бабочку бабло давать?! Например на экране не чуствуется,не отображается что канал что-то делает,развивается.Да,у них не было выбора,потому как ни КОГО не было.Долго Тузик был и.о.(при чем не один раз) и вот пришел звездный час!Лучше быть неплохим журналистом,чем таким хреновым менеджером.Ты б хоть слово держал пан Тузов. А то так,язык как помело,клянется де не поподя,не знает где подлизать,за свой коллектив даже слово не замолвит.
qwer
5705 дн. тому
та давно вже час втрутитись власнику в дії каналу, адже ТОНІС став зміїним кублом для багатьох її працівників і там ніхто не дає розвиватися і людям доводиться на каналі працювати за копійки або взагалі безкоштовно
лом
5705 дн. тому
Я думаю власнику пора втрутитись в ситуацію. Тоніс хороший актив, Тузов не керівник. Поставте розумну голову на канал і заробляйте гроші. Не думаю що вгамування безпідставних амбіцій Тузова варте втрати ТВ каналу. І справа не у тому що комусь не дають гроші, а втому що хтось не може побудувати компанію, яка буде заробляти гроші. Телеканалце бізнс, а не коханка на яку треба витрачати гроші... А пану тузову вже пора придумати вагомий аргумент і піти з посади, бо його присутність там вже стає темою насмішок...
Kate
5705 дн. тому
Тузову не было чего прос... е...рать. Деньги про...с...рали некоторые другие, не с Тониса. Вот там да - там укакано так укакано...Кто мог - уже свалил... Кто остался - дальше ведет собственника в логичному провалу в яму
Kot
5705 дн. тому
Сейчас будут всех снимать,всех,а не административную часть...Денег давать не будут! Ни на что!!! А то что ое хочет свалить,так он все бабки прокакал,вот и всё.
Біля Тонісу
5705 дн. тому
Тузову можу тільки поспівчувати. Гроші йомку дійсно не дають. Все зжирає бездонна чортова бочка - 24-ка. В такій ситуації не тільки у відставку -повіситсь з розпачу можна.
666
5705 дн. тому
2 cool Я не шістка, я кінець світу для тобі подібних)))) Тепер зрозумів - тебе навіть туди не взяли... До речі, моє прізвище не Тузов)))) А зачепило тебе))))))
Зарплата
5705 дн. тому
З "Тоніса", звісно, треба тікати. бо зарплата рядового кореспондента там тільки 1500 грн. Стільки навіть простий будівельник в Києві не заробляє.
з Тоніса
5705 дн. тому
Доречі Тузов нещодавно на зборах кричав що подаватиме у відставку. Ніби роші йому не дають і т.д. Вже звалив чи ще далі підсмерджує в офісі?
cool
5705 дн. тому
to 666 (Тузік ну ти і нік собі підібрав правильний) Шестерка! не мав щастя долучитись до такої модної команди(тоніса) просто частий гість! А на Тонісі нема кого укорачівать! Там уже усі пішли!
666
5705 дн. тому
2cool Тебе за що з Тонісу виперли? За бездарність? Звісно, за бездарність. Бо більше ніж по Тузову їздити в коментах у тебе хисту нема. До речі, скорочення тільки в Газеті 24. Тоніс тут ні до чого
cool
5705 дн. тому
Ой а як там манюня Тузік? Великий реформатор? Офігів напевно від того що в кріслі керівника треба пахати?! Чи він, {CENSORED}, думав що керівники по офісу бігають з ноутбуком і псують повітря тільки? Розвалив канал, молодець! Але це добре, бо люди пішли з цього болота і мають шанс вдосконалитись в інших місцях. А що ж після "Великого пуку" (розвалу) буде робити Тузік? Дайте подумати....Напевно піде в секретарки до Костеріна, він кума не образить! Чи Тузік думає що після його успіхів візьмуть на керівника іншого каналу. Тузік може придивись до 1+1 чи Інтера... Ти ж такий прогресивний та рульний чувак?! Напевно по ночах мріяв як зробить зі своїми старухами супер канал, а тут така лажа! бу ги-ги:)
світлана
5705 дн. тому
ну те що в газеті діється це квіточки. От на каналі Тоніс там взагалі журналісти самі тікають з канала. І давно треба його продати в ефективні руки, то можливо б якась користь булаб і канал розвивався. А то на всих каналах нові сезони а у ТОНІСА все старе і то що написано на сайті телеканала не відповідає дійсності.
111
5705 дн. тому
Там вже керівництва нема! У кого коментарі брати будете?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду