Екс-працівникам «Газети 24» не виплатили боргів по заробітній платі

10 Квітня 2009
30633
10 Квітня 2009
16:55

Екс-працівникам «Газети 24» не виплатили боргів по заробітній платі

30633
Екс-працівникам «Газети 24» не виплатили боргів по заробітній платі

Екс-працівникам «Газети 24» так і не виплатили в повному обсязі заборгованості по заробітній платі. Цей факт ТК підтвердив колишній головний редактор видання Олег Іванцов.

 

Наразі виплачено лише 5-10% коштів за два місяці. Нагадаємо, що ТОВ «Медіадім» офіційно попередило працівників про скорочення та обіцяло розрахуватися з боргами за грудень 2008-го та січень 2009 року, а також сплатити компенсацію за два місяці.

 

Як повідомила фінансовий директор компанії Олена Слишко, заборгованість по заробітній платі поступово виплачується: «Вже виплачено кошти за грудень і січень, почали видавати за лютий».

 

Виконувач обов'язків генерального директора ТОВ «Медіадім» Анастасія Джибуті пообіцяла ТК відповісти на запитання в понеділок, 13 квітня.

 

Тим часом колишні працівники газети звернулися до низки державних органів, у тому числі до Міністерства праці та соціальної політики України з проханням допомогти вирішити ситуацію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30633
Читайте також
07.07.2009 09:03
Яна Рощіна, Інна Гогой, Галина Корба
37 168
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
киевлянка
5472 дн. тому
и не платят ничего!!!! слухи только ходят -что выплачивают - а как к спискам - так там никого и нет!
V39N8
5494 дн. тому
и не заплатят http://t-pravda.net/ukr/content/view/925/31/
Hobo
5495 дн. тому
Хорошая идея. И, главное, полезная.
редактор еженедельника
5496 дн. тому
Коллеги из Телекритики! Делюсь идеей - обзвоните 20 СМИ и телеканалы, составьте черный список работодателей. Я знаю один деловой еженедельник - пока еще в лидерах ТНС - который до сих пор не рассчитался с сотрудниками за январь и февраль. Интересно знать маштабы этого явления. У вас будет афигенная посещаемость, если вы это здесь вывесите.
24
5497 дн. тому
брехня це все! ніхто нічогоне виплачує! якби платили - то я б вдома не працювала, а їздила б в місто! собаки!
Иващик
5497 дн. тому
А что кто-то верит в светлое будущее?
Правостій
5497 дн. тому
Бо баранИ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду