«Газета 24» скорочує штат і кількість виходів

16 Вересня 2008
17322
16 Вересня 2008
10:29

«Газета 24» скорочує штат і кількість виходів

17322
«Газета 24» скорочує штат і кількість виходів
Щоденне видання «Газета 24» із 1 жовтня перейде з 6-денного на 5-денний режим виходу та скоротить 1-2 працівників у кожному тематичному розділі. Про це повідомляє «Медіабізнес» із посиланням на джерела у редакції видання.
 
Головний редактор газети Олег Іванцов поки що не став офіційно спростовувати чи підтверджувати інформацію, зазначивши, що найближчим часом газета поширить заяву, де «все буде сказано». За інформацією «Медіабізнесу», закриття 6-го суботнього випуску було пов’язане з тим, що він продавався гірше, ніж номери, які виходять у будні.
 
Нагадаємо, у травні 2008 року «ТК» повідомляла про намір акціонерів скоротити видатки газети, закривши регіональні редакції.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17322
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пушкин
5706 дн. тому
2Толстой Дааа, видимо Тузов тебя віпер не просто так, а пинком под зад. Много ступенек фейсом пересчитал, "гений"?
толстой
5706 дн. тому
Да продадут газетку на хрен Жилина с Костыіли...с Костериным как тяжелую память про Княжицкого, и ПЕНИС....пардон, ТОНИС загонят за милую душу.Только Конокрада оставят на некоторое время на штатной должности Кума, пока наконец в нем не разберутся и не забетонируют на своей очередной стройплощадке
5707 дн. тому
А кому интересна 24, даже перед выборами? Даже как сливной бачок не прокатит. Она и чисто как киевская не нужна. Деньги на ветер...
Аноним
5707 дн. тому
не только "скоротить 1-2 працівників у кожному тематичному розділі".а еще посоокращает всех сотрудников насиная с директора корпункта до мерчендайзера,которые работали в разных регионах-Львов,Харьков,Днепр-к,Донецк,Одесса и оставит по 1 сотруднику сбыта и корреспонденту и это в начале политических баталлий и перед выборами .... вообщем газета24 превращается из межрегиональной и украинской в чисто Киевскую.......
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду