Кримські кабельники відмовились виконувати розпорядження Нацради щодо відключення неадаптованих каналів

1 Листопада 2008
22264
1 Листопада 2008
19:56

Кримські кабельники відмовились виконувати розпорядження Нацради щодо відключення неадаптованих каналів

22264
Кримські кабельники відмовились виконувати розпорядження Нацради щодо відключення неадаптованих каналів
Провайдери кабельного телебачення Криму сьогодні не припинили ретрансляцію неадаптованих телепрограм, повідомив УНІАН.
 
Нагадаємо, 1 листопада вступає в силу заборона Національної ради з телебачення і радіомовлення. З переліку програмних продуктів всіх провайдерів кабельного телебачення України повинні бути вилучені неадаптовані до українського законодавства іноземні телеканали.
 
Як повідомив Павло Яковлєв - президент Асоціації працівників телеінформаційних мереж Криму, що об`єднує 15 кабельних організацій, «кабельники» не бачать підстав для відключення, оскільки Нацрада ніде «офіційно не зазначила», які саме канали визнані неадаптованими. «Нацрада не назвала в офіційних виданнях, які канали є неадаптованими», - відзначив пан Яковлєв.
 
Він також додав, що Європейська конвенція про транскордонне телебачення, на яку посилається Нацрада, «в законодавчому просторі України не існує» (за даними властей Криму, ця європейська конвенція не є суб`єктом українського законодавства і не ратифікована в Україні). «Посилатися на цей документ попросту негарно», - відзначив президент Асоціації працівників телеінформаційних мереж Криму. «Законних підстав для відключення немає, є тільки бажання Нацради, дуже сильне», - відзначив Яковлєв.
 
«Я не можу відповідати за весь Крим, але ті компанії, які працюють з Асоціацією, поки не давали команди на відключення», - резюмував президент Асоціації працівників телеінформаційних мереж Криму. Відключати неадаптовані канали не стали і інші оператори Криму.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22264
Читайте також
27.11.2008 17:10
Петро Вольвач, «День»
11 707
03.11.2008 17:11
Віталій Шевченко
, для «Детектор медіа»
40 373
03.11.2008 06:58
Сергей Аксёненко, для «Детектор медіа»
38 388
01.11.2008 19:48
Андрій Окара, для «Української правди»
6 933
29.10.2008 13:56
Олександр Дубина
, для «Детектор медіа»
37 527
26.10.2008 18:53
Ігор Курус, для «Дзеркала тижня»
26 997
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей
5653 дн. тому
Борода не повторяйся. Мы уже раз прочитали твой комент. Только пиши пожалуйста правильно - "смотреть наше украинское агрессивное гавно или человеческое нормальное российское телевидение". Потому как по твоим словам - "сам я ящик не смотрю"- откуда тебе тогда известно, кто и что показывает. Не переигрывай. Можешь поверить на слово, у нас смотреть пока нечего. Может ты не в курсе, выборов у нас тоже пока не будет.
Борода
5653 дн. тому
На лицо явное ограничение прав потребителя. Люди платят свои деньги чтобы смотреть не кацапское агрессивное гавно, а человеческое нормальное украинское телевидение. Считаю сие решение кабельщиков чисто популистким ходом перед выборами. P.S. Сам ящик не смотрю, поэтому мне глубоко насрать что там происходит в сфере телевещания.
Наталія
5654 дн. тому
І не тільки кримські. як нацрада контролює свої рішення? і чи котролюїєвзагалі? Ганьба
Сергей
5654 дн. тому
Крымчане молодцы. А в нашем городе {CENSORED}, выключили и ждут чем все закончится.
Борода
5654 дн. тому
На лицо явное ограничение прав потребителя. Люди платят свои деньги чтобы смотреть не украинское унылое гавно, а человеческое нормальное российское телевидение. Считаю сие постановление Нацрады чисто популистким ходом перед выборами. P.S. Сам ящик не смотрю, поэтому мне глубоко насрать что там происходит в сфере телевещания.
Sasha
5655 дн. тому
2Киевлянка А кто за вас решает? Установите "тарелку" и смотрите!!
Киевлянка
5655 дн. тому
Нет цензурных слов,чтоб выразить свое мнение.Почему нас держат за быдло,и за нас решают,что смотреть?Х-о-р-у-ж-и-в-ка!!!
стэллс
5655 дн. тому
Браво! Молодцы ребята. По делом этому беспределу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду