Севастопольська міськрада збирається стати підпільним провайдером російських каналів

23 Жовтня 2008
28778
23 Жовтня 2008
09:50

Севастопольська міськрада збирається стати підпільним провайдером російських каналів

28778
 Севастопольська міськрада збирається стати підпільним провайдером російських каналів
Севастопольська міська рада збирається розглянути можливість реалізації програми із масового встановлення супутникових антен для забезпечення приймання тих російських телеканалів, які Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не визнала такими, що відповідають українському законодавству. Про це повідомляє «Новий регіон».
 
Про це повідомив на прес-конференції голова міської ради Валерій Саратов. «Ми зараз серйозно подивимось, як нам реалізувати програму із встановлення супутникових тарілок на будинки та по кабельних мережах розводитимемо по квартирах російські канали», - сказав пан Саратов. Він також закликав місцевих кабельників не виконувати рішення Нацради щодо відключення російських каналів.
 
На думку юристів, такі дії Севастопольської міськради можуть бути законними лише у разі, якщо функціонування новостворених супутниково-кабельних мереж буде безкоштовним. «Якщо вони братимуть із користувачів гроші, це вже буде провайдерська діяльність, яку не можна здійснювати без ліцензії, - сказав «Детектор медіа» юрист Інституту медіа права Ігор Розкладай. – Проте у разі, якщо ця послуга буде безкоштовною для користувачів, міській раді доведеться обґрунтувати необхідність витрачати на цю програму бюджетні кошти».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28778
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Zazza
5668 дн. тому
Единогласен со всеми нижематерившими Нацраду!
Читатель
5671 дн. тому
При желании бюджет найдется. И оранжевая Нацрада сможет поперхнутся от злости. но ничего сделать не сможет. Так как решения, которые идут против желания и воли людей всегда обречены на забвение. Пройдет год-два и все эти запреты покажутся смешными и наивными. А "шевченки" и "курасы" займут достойное место в многочисленном пантеоне дураков.
Уничтожитель дебилов
5672 дн. тому
Брать можно деньги за обслуживания такх тарелок, а нацики пусть сдохнут от злости
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду