Борис із Торонто: Бабло баблом, а мораль має бути

24 Вересня 2007
24939
24 Вересня 2007
10:43

Борис із Торонто: Бабло баблом, а мораль має бути

24939
Борис із Торонто: Бабло баблом, а мораль має бути

Доброго дня! Пишу з Торонто.

 

Маю можливість переглядати програми українського телебачення. Хочу поділитися своїми думками щодо деяких популярних проектів, зокрема «Свободи Савіка Шустера» на «Інтері» та аналогічної програми ICTV.

 

За те, що Савік Шустер створив ці рейтингові програми, йому велика подяка.

 

Та я хочу звернути увагу на негативи, які псують ці програми. Часом просто гидко дивитися на горе-політиків, які поводяться, як на базарі, обливають одне одного брудом і відверто говорять неправду.

 

Я не можу зрозуміти, чим мотивують ведучі запрошення на ток-шоу оголтілих персон, із вуст яких ллються помиї, і яких ведучі не зупиняють, знаючи, що вони відверто очорнюють усіх і вся. Наприклад, «великий юрист» Інна Богословська, яка за час програми через кожне слово повторює «брешете», і справді, сама… Те саме стосується Нестора Шуфрича, Тараса Чорновола, Миколи Рудьковського та інших.

 

Хочеться закинути й 5 каналу, який запросив Богословську двічі в один день, аби ця персона безпідставно верещала, обливаючи брудом Тимошенко, показуючи 7 кілограмів паперів-«доказів» (?). Я зрозумів, що 5 канал дістав установку заробляти «бабло», але в усьому має бути мораль.

 

Борис

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24939
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду