detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
14.01.2024 21:34
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 січня 2024 року
Порятунок металургії та візит Ріші Сунака.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У програмі «Обличчя» телеканалу «Інтер» говорили з психологинею Тетяною Давидовською. Вона розповідала про роботу з дітьми та адаптацію дитячої психіки до нових викликів та умов життя.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ показали сюжет з ознаками ззамовності про «потужні металургійні підприємства», зокрема «АрселорМітал Кривий Ріг» та «Інтерпайп». Обидва підприємства відвідала міністерка економіки Юлія Свириденко. Нагадаємо, що «Інтерпайп» належить родині Пінчуків, так само як і телеканали ICTV та СТБ, які входять до медіагрупи StarLight media.

Закон про мобілізацію обговорили з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком. Він сказав, що закон необхідно змінювати й оновлений варіант буде прийнято. А також стверджував, що низка депутатів продовжують грати у політичний процес.

У блоці «Ради» показали інтерв’ю про візит Володимира Зеленського до країн Балтії. Результати поїздки коментував керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Розмова з ним тривала 15 хвилин. Зазначимо, що, за словами ведучого, це був ексклюзивний матеріал телеканалу.

Про блокування пунктів перетину кордону говорили з нардепом Олексієм Леоновим («Слуга народу»). Він описував важливість логістичного сполучення для українського бізнесу. 

Також у блоці «Ради» показали виступ прем’єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака у Верховній Раді України.


У блоці «1+1» показали інтерв’ю з міністром енергетики Германом Галущенко. Говорили про ймовірні відключення та ситуацію в українській енергетиці. Головною темою дискусійної студії був законопроєкт про мобілізацію. Його обговорювали з політичним оглядачем Володимиром Фесенком, військовослужбовцем та депутатом Київської міської ради Юрієм Федоренком («Слуга народу»), й військовослужбовцем та нардепом Романом Лозинським («Голос»).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY