Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 серпня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 серпня 2023 року

24 Серпня 2023
212

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 серпня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
212
День прапора, Кримська платформа та загибель Євгенія Пригожина.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 серпня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 серпня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону цієї доби працювала команда Суспільного. Протягом першої години блоку показали випуск суспільно-політичних та спортивних новин, а також інтерв’ю з виконуючим обов’язки міністра культури та інформаційної політики Ростиславом Карандєєвим. Говорили про музейну евакуацію, «Довженко-центр», національний культурний продукт та бюджет на культуру. Зазначимо, що інтерв’ю було вперше опубліковано на YouTube-каналі «Суспільне. Культура» сім днів тому.

Крім того, у блоці Суспільного повторили частину етеру попередньої доби, включно з підсумковим випуском новин. Під час трансляції на екрані була плашка «повтор».

Протягом першої години блоку «1+1» повторили випуск програми «Нічна варта», яка була в етері 19 серпня цього року. Також у блоці «1+1» показали трансляцію урочистих заходів із нагоди Дня прапора.

Про авіаційну коаліцію та передачу Україні літаків F-16 говорили з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком. Він розповів про країни, які надають літаки та підтримують Україну.

З першою заступницею міністра закордонних справ України Еміне Джапаровою у блоці телеканалів ICTV/СТБ говорили про третю конференцію Кримська платформа. Також про конференцію говорили з постійною представницею президента України у Криму Тамілою Ташевою й директоркою безпекових програм Ради зовнішньої політики «Українська призма» Ганною Шелест. Далі в етері блоку транслювали урочисте відкриття конференції, а також пресконференцію Володимира Зеленського.

Про навчання українських пілотів та отримання літаків F-16 у гостьовій студії «Ради» розповідав народний депутат Давид Арахамія («Слуга народу»). Звільнення воєнкомів та боротьбу з корупцією у територіальних центрах комплектування обговорили з нардепом Федором Веніславським («Слуга народу»). А тему деокупації Криму коментувала народна депутатка Євгенія Кравчук («Слуга народу»).


Радник керівника Офісу президента Сергій Лещенко включався до марафону для того, аби прокоментувати збиття літака Євгенія Пригожина.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
212
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду