Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 серпня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 серпня 2023 року

23 Серпня 2023
424

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 серпня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
424
Передача Україні літаків та ветеранський форум.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 серпня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 серпня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

Цієї доби в нічному блоці нацмарафону чергували команди телеканалів ICTV та СТБ. Протягом шести годин етеру транслювали повтори, зокрема повторили частину етеру попередньої доби.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат у блоці телеканалу «Інтер» розповідав про роботу українських пілотів та боротьбу в повітрі. Також говорили про те, як передача американських літаків F-16 підсилить українську авіацію. Юрій Ігнат сказав, що ці літаки зможуть усе змінити на фронті, оскільки можуть подолати російські Повітряні сили.

Далі про міжнародну підтримку та передачу Україні літаків спілкувалися з політичним оглядачем Максимом Джигуном. Він сказав, що саме F-16 важливі через масовість виробництва, легкість у ремонті та розбудову інфраструктури під подальше використання.

В етері марафону показали початок форуму ветеранів «Об’єднані гідністю заради майбутнього». Зокрема привітальні виступи президента України Володимира Зеленського, керівника Офісу президента Андрія Єрмака, голови Верховної Ради Руслана Стефанчука, прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. А також секретаря РНБО Олексія Данілова та міністра оборони Олексія Резнікова.

З директором «Центру близькосхідних досліджень» Ігорем Семиволосом у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили про ймовірну зустріч президента Росії Володимира Путіна та президента Туреччини Реджепа Ердогана.

Про міжнародний ветеранський форум у блоці Суспільного говорили з міністеркою у справах ветеранів Юлією Лапутіною. Вона розповіла про плани держави щодо допомоги ветеранам та закордоних гостей, які взяли участь у форумі «Об’єднані гідністю заради майбутнього».


Режисер фільму «Ми були рекрутами» Любомир Левицький говорив про кінематограф, документалістику та роботу над стрічкою. «Ми були рекрутами» — документальний фільм у художній формі, який розповідає про бійців Окремої Третьої Штурмової Бригади.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
424
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду