Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 серпня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 серпня 2023 року

21 Серпня 2023
471

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 серпня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
471
Ракетний удар по Чернігову, тарифи та ціни.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 серпня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 серпня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда «1+1». Показали новий випуск «Нічної варти», у якому говорили про обхід Росією санкцій та вплив обмежень на воєнно-промисловий комплекс агресора. До розмови долучилися економіст Олег Гетман та головний редактор Defense Express Олег Катков. Також повторили частину етеру попередньої доби.

Про здорожчання електроенергії у блоці Суспільного дебатували народні депутати Олексій Кучеренко («Батьківщина») та Андрій Герус («Слуга народу»). Також із ними говорили про підготовку енергетичної системи до зими. Кучеренко сказав, що легко не буде, проте катастрофічно теж не буде. Далі здорожчання електроенергії також обговорили з директором аналітично-дослідницького центру «Інститут міста» Олександром Сергієнком.

Вартість продуктів обговорювали з економічним оглядачем Олегом Пендзиним. Він сказав, що під час збору врожаю ціна на овочі впаде. До прикладу, ціна картоплі впаде до 7-8 гривень за кілограм, при цьому минулого року ціна була на рівні 4 гривень. Загалом, за його оцінкою, ціна на борщовий набір зросла на 10%.

Повагу росіян до Йосифа Сталіна обговорювали з істориком Романом Подкуром. За його словами, Сталін був пов’язаний для росіян із двома факторами: розвитком та перемогою, оскільки Росія мала лише перемогу у Другій світовій війні.

Ракетний удар по Чернігову у блоці «Інтера» обговорили з міністром внутрішніх справ Ігорем Клименком. Він розповів про оперативну інформацію, звернувся до керівників місцевої влади та закликав обмежити громадські зібрання.

У блоці «Ми — Україна» ракетний удар по Чернігову коментував керівник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус. Він озвучив оперативну інформацію та повідомив, що місту необхідні будівельні матеріали, які вже надходять від найближчих громад.


Співпрацю України та Швеції коментували прессекретар президента України Сергій Нікіфоров та заступник керівника Офісу президента Андрій Сибіга.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
471
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду