detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
23.07.2023 14:54
Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 липня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 липня 2023 року
Виїзна студія у Вишгороді та повернення податків.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Інтер». Показали новий випуск програми «Обличчя», гостем якого була координаторка волонтерського напрямку військового підрозділу «Стугна» Альона Скіченко.

Годину етеру в нічному блоці транслювали гостьову студію «Ради». У ній спілкувалися з нардепом Федіром Веніславським («Слуга народу»), військовим оглядачем Василем Павловим, військовослужбовцем та депутатом Київради Юрієм Федоренком та політичним коментатором Дмитром Левусем. Говорили про життя ветеранів після війни та їхню участь у державотворенні, а також про політичну позицію Володимира Путіна та вплив на цю позицію бунту Євгенія Пригожина. 

Розтрачання бюджетних коштів під час війни обговорювали з народним депутатом Дмитром Наталухою («Слуга народу»). Зокрема, він говорив про законопроєкт, який має зупинити нецільові закупівлі.

Команда телеканалу «Рада» зробила виїзну гостьову студію у Вишгороді на Київщині. У ній працювали Ольга Нємцева та Максим Зборовський, Ганна Гомонай та Вадим Колодійчук.

З політичним коментатором Георгієм Біркадзе цього дня говорили про потреби України у зброї, роботу зернового коридору та відбудову. Тему безробіття коментував народний депутат Михайло Цимбалюк («Батьківщина»), а про повернення податків говорили з народною депутаткою Ольгою Василевською-Смаглюк («Слуга народу»).


У блоці «1+1» про внутрішньополітичну ситуацію в Росії говорили з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком. Також він сказав, що США здається, що вони на щось впливають, зокрема на ситуацію в Росії. Тоді як насправді Сполучені Штати не впливають на процеси в Росії. Цей епізод показали двічі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY