Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 травня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 травня 2023 року

7 Травня 2023
965

Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 травня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
965
Благодійність Олени Пінчук та бійка в Туреччині.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 травня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 травня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці нацмарафону цієї доби працювала команда телеканалу «Інтер». Показали випуск новин та новий випуск рубрики «Обличчя», у якому говорили з керівником центрального хабу фонду Help heroes of Ukraine Костянтином Рубаном. Також повторили частину етеру попередньої доби. Зокрема, випуск програми «Акцент», у якому про російську пропаганду спілкувалися з  політичними оглядачами Олександром Солонтаєм та Максимом Джигуном.

З 3 до 4 години ночі у блоці «Інтера» працювала гостьова студія телеканалу «Рада». Ішлося про ймовірний вихід «вагнерівців» із Бахмута. До студії долучились доктор соціологічних наук Олександр Шульга, військовий оглядач Дмитро Громаков та фахівець з ракетного озброєння Олександр Кочетков.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ говорили про Український жіночий конгрес з народною депутаткою та співзасновницею конгресу Марією Іоновою («Європейська Солідарність»). Зазначимо, що Starlight Media вказані партнерами на офіційному сайті жіночого конгресу.

Далі про запобігання поширенню ВІЛ в Україні говорили з директоркою Фонду Олени Пінчук Ольгою Сердюк. Нагадаємо, що Віктор Пінчук — бенефіціарний власник медіагрупи Starlight Media, до якої належать ICTV та СТБ.

У блоці телеканалу «Рада» показали інтерв’ю з головою Національного банку України Андрієм Пишним про мікрокредитування та фінансову політику України. Це його друге інтерв’ю за менше ніж тиждень: 29 квітня 2023 року з ним говорили у блоці телеканалу «Ми — Україна».

Зі співзасновником організацій Pulse та Fast Федором Сердюком говорили про тактичну медицину та підготовку військових. 

Український нардеп Олександр Марковський («Слуга народу») коментував свою бійку з російським делегатом у Туреччині. Нагадаємо, що росіянин зірвав прапор України. Далі про  місцеве самоврядування говорили з народною депутаткою Оленою Шуляк («Слуга народу»). А радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк розмірковував у гостьовій студії «Ради» про заяви Пригожина та ситуацію в Росії.


До блоку «1+1» цього дня включався керівник Офісу президента Андрій Єрмак, розповідав про міжнародні візити української делегації та міжнародну політику.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
965
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду