Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 квітня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 квітня 2023 року

25 Квітня 2023
903

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 квітня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
903
Повістки для правопорушників та «Рада» зі Стефанчуком у Чехії.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 квітня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Ми — Україна», Суспільного та «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

Про російську пропаганду та протидію їй у блоці телеканалу «Рада» говорили з радником керівника Офісу президента Сергієм Лещенком. Зокрема, згадували про невидачу віз у США російським пропагандистам та реакцію на це міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова.

Також до нічного блоку «Ради» долучалися регулярні політичні оглядачі. З Петром Олещуком говорили про покарання для корупціонерів, з Богданом Ференсом — про скандальну заяву посла Китаю у Франції, з Валентином Гладких — про повістки для учасників нічних перегонів, з Дмитром Левусем — про мирні перемовини з Росією, а з Ростиславом Смірновим — про розмінування українських територій.

Радниця заступника керівника Офісу президента Олена Симоненко коментувала тему внутрішньо переміщених осіб. За її словами, 30% ВПО зареєстровані з 2015 року. 

Сесію Парламентської асамблеї Ради Європи в гостьовій студії «Ради» коментували народні депутатки Марія Мезенцева та Євгенія Кравчук («Слуга народу»). Також про ПАРЄ говорили з нардепом Тарасом Батенком із групи «Партія «За майбутнє» та нардепом від «Батьківщини» Сергієм Соболєвим.

Про візит голови ВРУ Руслана Стефанчука до Чехії розповів ведучий телеканалу «Рада» Вадим Колодійчук, який також перебуває у Празі. Згодом в етері марафону показали розмову ведучого зі спікером українського парламенту.

Команда «Ради» цієї доби працювала в етері марафону дванадцять годин. Загалом за цей час до гостьової студії каналу долучилися 45 гостей.


У блоці «1+1» з українським фотожурналістом Євгеном Малолєткою говорили про премію World Press Photo 2023 року та його фотографії. Нагадаємо, що 22 квітня 2023 року з ним говорили про премію у гостьовій студії Суспільного.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
903
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду