Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 квітня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 квітня 2023 року

30 Квітня 2023
830

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 квітня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
830
Перейменування комуністичних свят та огляди Подоляка.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 квітня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці національного марафону цієї доби працювала команда «1+1». Протягом першої години показали новий випуск програми «Нічна варта», в якому про російську пропаганду говорили  з керівником Центру протидії дезінформації при РНБО Андрієм Шаповаловим.

Наступні п’ять годин етеру складалися з повторів. Зокрема, показали частину гостьової студії та випуск новин попередньої доби, а також повторили інтерв’ю із захисницею Маріуполя, яку звільнили з полону, Валерією Суботіною. Зазначимо, що під час трансляції плашки «повтор» на екрані не було.

Про підвищення зарплат працівникам державних органів у блоці Суспільного говорили з міністром Кабінету міністрів Олегом Немчіновим. А про перейменування комуністичних свят — з народними депутатами Федором Веніславським («Слуга народу») та Ярославом Юрчишиним («Голос»).

У блоці «Інтера» про наслідки для Росії після ракетного удару по житловому будинку в Умані говорили з політичним коментатором Ростиславом Смірновим

З радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком у блоці «Ми — Україна» говорили про знищення нафтобази в тимчасово окупованому Криму. Зазначимо, що останні п’ять днів Подоляк щодня долучається до гостьових студій телеканалів-учасників національного марафону.


Про Росію і майбутню розмову президента США Джозефа Байдена та лідера Китаю Сі Цзіньпіна говорили з експертом ради зовнішньої політики «Українська призма» Олександром Краєвим та виконавчим директором Міжнародного фонду «Відродження» Олександром Сушком. А про ситуацію на передовій та зміну тактики росіян говорили з керівником «Центру військово-правових досліджень» Олександром Мусієнком та воєнним оглядачем Андрієм Крамаровим.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
830
Читайте також
29.04.2023 10:00
Мар'яна Олійник
Софія Скиба
Денис Шабанін
Ярослав Зубченко
Олексій Півторак
«Детектор медіа»
1 863
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду