Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 квітня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 квітня 2023 року

29 Квітня 2023
1258

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 квітня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1258
Піар Стефанчука та податок на газовані напої.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 квітня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

У блоці «Ради» показали інтерв’ю Вадима Колодійчука зі спікером парламенту Швеції Андреасом Норленом. Під час розмови ведучий щонайменше тричі згадував голову Верховної Ради Руслана Стефанчука. І загалом частина питань до гостя полягала в тому, щоб він прокоментував ті чи інші слова спікера українського парламенту.

Подібне інтерв’ю було й з головою Палати депутатів Парламенту Чехії Маркетою Пекаровою-Адамовою. У розмові з нею ведучий також згадував про Руслана Стефанчука.

Теми міжнародної політики обговорили з політичними коментаторами Ігорем Петренком, Олегом Лісним, Валентином Гладких, Георгієм Біркадзе, Олексієм Буряченком та Богданом Ференсом.

Виділення коштів на відбудову України у гостьовій студії «Ми — Україна» коментувала народна депутатка Олена Шуляк («Слуга народу»). А заступниця директора департаменту реалізації політики зайнятості державного центру зайнятості Олена Мельник розповідала про залучення безробітних до «Армії відновлення».

З народним депутатом Михайлом Радуцьким («Слуга народу») у блоці Суспільного говорили про запровадження акцизного податку на солодкі та газовані напої. За словами Радуцького, цей податок сплачуватиме покупець. А його головна мета — зменшити аудиторію солодких напоїв і відповідно кількість людей, які хворіють на діабет. Цю тему також коментував голова «Асоціації дієтологів України» Олег Швець.

Виплати постраждалим працівникам критичної інфраструктури коментували народні депутати Ярослав Железняк («Голос») та Павло Фролов («Слуга народу»).


Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у блоці «Інтера» говорив про Китай та Росію. Нагадаємо, що попередньої доби з ним також обговорювали ці теми.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1258
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду