Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 квітня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 квітня 2023 року

22 Квітня 2023
1379

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 квітня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1379
«НЛО» над Києвом та візит Єнса Столтенберга до України.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 квітня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

Ситуацію з українською енергетикою у блоці «Ради» коментували голова Державної інспекції ядерного регулювання України у 2017-2021 роках Григорій Плачков, радник голови правління НАК «Нафтогаз» Олексій Рябчин, аналітик Сергій Лук’янчук та політичний коментатор  Георгій Біркадзе.

Ситуацію на передовій та в регіонах цього дня у блоці телеканалу «Ми — Україна» коментували начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, речник командування повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, військовослужбовець та екснардеп від «Свободи» Юрій Сиротюк, міський голова Мелітополя Іван Федоров та голова пресофісу Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

Об 11:30 в етері нацмарафону розпочалась трансляція Міжнародного саміту міст та регіонів. Під час його відкриття заступник керівника Офісу президента України Олексій Кулеба сказав, що саміт відбувся у межах Конгресу місцевих та регіональних влад при президентові України. Крім нього, на відкритті також виступили голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук та прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Спалах у небі над Києвом, який керівник Офісу президента Андрій Єрмак назвав «НЛО», у блоці Суспільного обговорили з «незалежним експертом з питань космічної діяльності» Андрієм Колесником. Він сказав, що спалах міг бути наслідком входження в атмосферу Землі космічного тіла.

Тарифи на електроенергію в Україні в гостьовій студії Суспільного коментували народні депутати Олексій Кучеренко («Батьківщина») та Андрій Герус («Слуга народу»).

Візит генерального секретаря НАТО до Києва у блоці Суспільного обговорили з політичним коментатором Миколою Давидюком та народними депутатами Федором Веніславським («Слуга народу») і Романом Костенком («Голос»).


Також в етері нацмарафону показали виступи президента України Володимира Зеленського та керівника Офісу президента Анатолія Єрмака на Міжнародному саміті міст та регіонів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1379
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду