Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 квітня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 квітня 2023 року

30 Квітня 2023
721

Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 квітня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
721
Ракетний удар по Умані та євроінтеграція України.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 квітня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону цього дня працювала команда телеканалу «Інтер». Показали випуск програми Дмитра Чистякова «Обличчя» та повтор частини етеру попередньої доби. Зокрема, повторили випуск програми «Акцент», у якому говорили з військовими оглядачами Павлом Нарожним та Сергієм Кузаном.

Із 3:00 до 4:00 у нічному блоці показали гостьову студію телеканалу «Рада», в якій говорили про євроінтеграцію України. До неї запросили політичних оглядачів Максима Джигуна та Миколу Давидюка, народну депутатку Марію Мезенцеву («Слуга народу») та керівника з розвитку політики у сфері телекомунікацій Мінцифри Тараса Стеценка.

Також Марія Мезенцева цього дня включалася до гостьових студій телеканалів ICTV/СТБ та «1+1». З нею говорили про засідання сесії Парламентської асамблеї Ради Європи.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко включався до блоку телеканалів ICTV та СТБ з Умані, щоб розповісти про наслідки ракетного удару росіян по житловому будинку та  перебіг пошуково-рятувальної операції. Також про ситуацію в Умані говорили з керівником Черкаської обласної військової адміністрації Ігорем Табурцем.

А з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком говорили про причини російських ударів по цивільних об’єктах в Україні та намагання росіян залякати українців.

У блоці «Ради» про причини та наслідки ударів росіян по житлових будинках говорили з політичним коментатором Георгієм Біркадзе. А розмову президента України Володимира Зеленського з лідером Китаю Сі Цзіньпіном прокоментував народний депутат  Давид Арахамія («Слуга народу»).

Тричі протягом доби до блоків ICTV/СТБ, «Ради» та «1+1» долучався український музикант Коля Серга. З ним говорили про «культурний десант» і його нову пісню «Додому».


Геополітичну ситуацію у світі у блоці «1+1» наживо коментували заступник міністра закордонних справ України Андрій Мельник, експерт ради зовнішньої політики «Українська призма» Олександр Краєв та міжнародний оглядач Руслан Осипенко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
721
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду