Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 квітня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 квітня 2023 року

17 Квітня 2023
916

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 квітня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
916
Xiaomi серед спонсорів війни та витік документів Пентагону.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 квітня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Рада», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків Суспільного та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

Протягом шести годин нічного блоку нацмарафону, у якому працювала команда телеканалу «Рада», транслювали пленарне засідання Верховної ради України.

Про ситуацію на передовій у блоках телеканалів ICTV та СТБ говорили з начальницею об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталією Гуменюк, речником командування Повітряних сил ЗСУ Юрієм Ігнатом, речником об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напряму Олексієм Дмитрашківським та військовослужбовцем Олександром.

Ракетний удар по Слов’янську коментував голова Слов'янської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях.

Новий документальний фільм про боротьбу українських енергетиків з російськими атаками «Блекаут. Різдво» у блоці телеканалів ICTV та СТБ коментували виконавча продюсерка стрічки Ілона Шнейдер та енергетик ДТЕК «Одеські електромережі» Станіслав Богунов. Більше про фільм читайте в інтерв’ю Ілони Шнейдер на «Детекторі Медіа».

Включення китайської компанії Xiaomi до списку міжнародних спонсорів війни у блоці телеканалу «Ми — Україна» коментувала очільниця напрямку мінімізації корупційних ризиків в санкційній політиці НАЗК Агія Загребельська.

Питання міжнародної політики, зокрема стратегію Китаю та витік документів Пентагону обговорювали з політкоментатором Олегом Лісним, академічним директором «Центру публічної дипломатії» Олексієм Полегким, експертом Ради зовнішньої політики «Українська призма» Олександром Краєвим та головою правління «Центру оборонних стратегій» Андрієм Загороднюком.

Наприкінці доби в етері марафону розпочалась трансляція служби ПЦУ з нагоди Великодня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
916
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду