Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 квітня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 квітня 2023 року

19 Квітня 2023
756

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 квітня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
756
Електронні повістки в Росії та Марічка Падалко на «Бостонському марафоні».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 квітня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: Суспільне, «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Ми — Україна» та «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

Нічний блок марафону, у якому працювала команда Суспільного, складався з повторів. Традиційно показали частину етеру попередньої доби та низку інтерв’ю, які транслювали раніше. Зокрема інтерв’ю Олени Ремовської з журналістом та військовослужбовцем Дмитром Крапивенком, координатором військового напряму Благодійного фонду Сергія Притули Романом Сініциним, адвокатом Масі Найємом.

У блоці «Ради» тему стосунків Китаю та Росії, а також впровадження електронних повісток в Росії коментував директор громадської організації «Українського інституту майбутнього» Вадим Денисенко. Пізніше тему російських повісток також коментував народний депутат України Федір Веніславський («Слуга народу»).

Формування «Гвардії Наступу» обговорили з пресофіцером бригади швидкого реагування «Рубіж» Харитіном Старським та начальником пресслужби 15 мобільного прикордонного закону «Сталевий кордон» Іваном Шевцовим.

Реформу військово-лікарських комісій у гостьовій студії телеканалу «Рада» коментували народні депутати Михайло Цимбалюк («Батьківщина») та Лариса Білозір («Слуга народу»). Пізніше до студії також долучилася Олена Шуляк («Слуга народу»), яка говорила про компенсації за зруйноване чи пошкоджене майно. 

З головою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольгою Герасим’юк говорили про спроби росіян дискредитувати Україну, використовуючи національні спільноти. 

«Бостонський марафон» у блоці «1+1» як гостя коментувала ведуча телеканалу Марічка Падалко. Представляючи її перед включенням ведучий Руслан Шаріпов сказав, що медійниця бере участь у марафоні, аби привернути увагу до України та зібрати гроші для благодійної організації.

Заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба у блоці телеканалів ICTV та СТБ коментував проведення в Україні Міжнародного саміту міст і регіонів. Він сказав, що Україна об'єднує навколо себе весь світ і саміт пройде на базі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові.


Про «Лондонський книжковий ярмарок-2023» говорили із засновником медіа-проєкту Ukrainer Богданом Логвиненком, який цьогоріч увійшов до короткого списку номінантів на премію імені Ґонґадзе.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
756
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду