У спільному телемарафоні вперше проінтерв’ювали Андрія Єрмака

У спільному телемарафоні вперше проінтерв’ювали Андрія Єрмака

25 Грудня 2022
1402

У спільному телемарафоні вперше проінтерв’ювали Андрія Єрмака

1402
Принаймні вперше з квітня, коли ми почали нотувати всіх гостей. Кирило Тимошенко включався за цей час п’ятдесят разів.
У спільному телемарафоні вперше проінтерв’ювали Андрія Єрмака
У спільному телемарафоні вперше проінтерв’ювали Андрія Єрмака

23 грудня в ефір спільного телемарафону «Єдині новини» вперше щонайменше за вісім місяців включався голова Офісу президента України Андрій Єрмак. Розмова у блоці телеканалу «Рада» тривала 25 хвилин і стосувалася поїздки Володимира Зеленського до Сполучених Штатів Америки. Про це йдеться в оперативному моніторингу марафону, який проводять експерти «Детектора медіа».

Запису розмови у відкритих джерелах немає, оскільки парламентський телеканал «Рада» не публікує записів своїх блоків у марафоні. 

Із першого травня 2022 року, коли «Детектор медіа» почав занотовувати всіх гостей і героїв інтерв’ю спільного телемарафону, Андрій Єрмак з’являвся у національному ефірі лише як герой повідомлень і сюжетів, але не в форматі інтерв’ю. Натомість від імені Офісу президента говорили його заступники та радники. Зокрема Кирило Тимошенко за вісім місяців включався в ефір «Єдиних новин» 50 разів.

Також за період із 1 липня, коли «Детектор медіа» почав нотувати всіх гостей російськомовного марафону іномовлення «FreeДом», Андрій Єрмак жодного разу не з’являвся в ньому у форматі інтерв’ю.

Більше про героїв гостьових студій марафону читайте у підсумках моніторингу за листопад.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1402
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду