Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 вересня

Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 вересня

19 Вересня 2022
728

Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 вересня

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
728
Бенефіс Валентина Гладких, трансляції футболу та концерт Тіни Кароль.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 вересня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 вересня

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», Суспільне, ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоку «1+1» цієї доби в національному етері не було.

У блоці «Ради», який тривав з опівночі до шостої години ранку, традиційно організували змішану гостьову студію, де спікери були присутні у форматах офлайн та онлайн. Говорили про перебування окупантів на Запорізькій АЕС, підготовку до опалювального сезону, призов до війська та удари Росії по критичній інфраструктурі України.

Тему призову обговорили з гостями, які бувають в етері «Ради» регулярно: керівником Українського центру безпеки та співпраці Сергієм Кузаном, політкоментатором Валентином Гладких та військовим експертом Дмитром Громаковим. Із 1 травня Валентина Гладких запрошували як експерта до гостьових студій 53 рази. Найбільше разів його запрошували саме до студії «Ради» — 25 та до студії «України» — 15, перш ніж медіагрупа вийшла з виробництва нацмарафону. Пізніше, цього ж дня, його також включали у блоці «Інтера», де він говорив про міжнародну підтримку України.

Двічі на останок блоку показали обговорення ударів по критичній інфраструктурі. На цю тему ведучі говорили з директором Центру досліджень енергетики Олександром Харченком, експертом Офісу реформ Кабінету міністрів України Максимом Гардусом та заступником директора ГО «Екодія» Олексієм Пасюком. Під час повтору плашки «повтор» на екрані не було.

У блоці Суспільного цього дня було 21 гостьове включення та повтор інтерв’ю майже місячної давнини зі стендап-коміком Вадимом Дзюньком. Вперше його показали в етері 21 серпня та відтоді вже чотири рази повторювали. Під час трансляції розмови на екрані не було плашки «повтор».

Про трансляцію футболу у блоці ICTV/СТБ говорили з президентом Української асоціації футболу Андрієм Павелком. Він подякував президенту Зеленському, що він дав дозвіл розпочати футбольні чемпіонати, і розповів, що трансляції матчів можна буде дивитись на ютуб-каналі асоціації.

О 21 години в етері нацмарафону розпочався концерт Тіни Кароль.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
728
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду