Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 вересня

Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 вересня

8 Вересня 2022
955

Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 вересня

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
955
Благодійність Палиці, впливовість Гороховського та робоча поїздка Тимошенко.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 вересня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 вересня

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «1+1», «Рада».

Блоку Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці ICTV/СТБ повторили включення попередньої доби та новинні сюжети, зокрема декілька разів повторювали сюжет про виставку українських фотографів у Брюсселі. Головними героями сюжету були керівник Офісу президента України Андрій Єрмак та власник медіагрупи StarLight Media Віктор Пінчук, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль та голова Європарламенту Роберта Мецола.

У блоці «Інтера» з народною депутаткою Галиною Янченко говорили про ініціативу «Прихисток», яку вона заснувала.

У блоці «1+1» говорили про відпочинок дітей у Буковелі з головою правління фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катериною Шкльодою. Вона розповіла, як багато Палиця та його фонд допомагають у боротьбі з Росією. Під час включення, яке тривало шість хвилин, вона тричі згадала народного депутата Ігоря Палицю. Під час включення показували кадри відпочинку дітей у таборі. Це було друге включення представниці фонду з початку національного марафону. Ігор Палиця — партнер власника «1+1» Ігоря Коломойського, якому належить також Буковель.

У новинах показали сюжет про розпис дронів-камікадзе побажаннями для ворога. Головними коментаторами у ньому стали міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та банкір Олег Гороховський, якого представили, як «відомого банкіра, який одним дописом у соцмережах підбурив українців донатити на дрони».

У новинній студії також включали заступника керівника Офісу президента України Кирила Тимошенка. Він розповів про свою робочу поїздку Харківщиною. Включення було схоже на звіт посадовця без жодної новинної цінності. Пізніше його також включали у блоці «Ради». Суть включення була такою ж, як в етері «1+1».

Запросили до гостьової студії «Ради» й народну депутатку Юлію Тимошенко. Вона привітала зі святом українських розвідників та дала власну оцінку опалювальному сезону 2022—2023 років. Включення тривало 8 хвилин.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
955
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду