Ocean Media Plus запроваджує систему лояльності для клієнтів, які продовжують рекламуватись

Ocean Media Plus запроваджує систему лояльності для клієнтів, які продовжують рекламуватись

11 Листопада 2022
725
11 Листопада 2022
13:43

Ocean Media Plus запроваджує систему лояльності для клієнтів, які продовжують рекламуватись

725
Ocean Media Plus заявила, що увесь вільний рекламний час в листопаді компанія надає для бонусного розміщення клієнтів.
Ocean Media Plus запроваджує систему лояльності для клієнтів, які продовжують рекламуватись
Ocean Media Plus запроваджує систему лояльності для клієнтів, які продовжують рекламуватись

Ocean Media Plus заявила, що надає увесь вільний рекламний час в листопаді для бонусного розміщення клієнтів. Таке рішення ухвалили в компанії у відповідь на стабілізаційні відключення електроенергії в Україні. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Ocean Media Plus оголосила про запровадження системи лояльності для тих клієнтів, які продовжують рекламуватись. Усі 100% часу рекламної квоти, яка дозволена законодавчо на рівні 9 хвилин, буде виведено на ринок і розділено бонусним способом між наявними клієнтами Ocean Media Plus за умови, якщо вони збережуть свої заявлені бюджети на листопад і грудень. Бонусні виходи будуть в аукціонній системі конкурувати з платними виходами.

«Український бізнес опинився перед новим випробуванням. Російські ракети і іранські "мопеди" з 10-го жовтня атакують Україну, і хоча більшість з них були знищені системами ППО, вони все ж нанесли шкоду енергетичній структурі, яка буде тривати обмежений час. Енергетики зараз працюють понаднормово і роблять усе від них залежне, щоб налагодити електропостачання. За їхніми прогнозами, якщо не буде нових обстрілів, за 2 тижні усе відновиться. Ми вважаємо, що поточна ситуація – це просто черговий виклик, і кожен з нас зобов'язаний зробити все можливе, щоб це пережити, адаптуватись і продовжувати зберігати бізнес кожного з нас, як фундамент для відбудови України під час війни і після перемоги», коментує Андрій Партика, президент Ocean Media Plus.

Він додав, що вся телевізійна інфраструктура в Україні працює, канали виходять в ефір без перебоїв – як загальнонаціональний телемарафон новин, так і розважальний контент.

«Зараз ми бачимо, що відключення електроенергії носять здебільшого плановий і стабілізаційний характер. На жаль, їх більше у Києві, ніж в інших регіонах України, і це впливає на рекламний ринок, адже саме в Києві знаходяться центри прийняття рішень. В той момент, коли вимикається світло і люди опиняються в темряві, вони забувають про соціологію і починають керуватись власними емоціями. Ocean Media Plus завжди відчуває пульс ринку і пульс наших клієнтів, саме тому ми і запроваджуємо нову систему лояльності для рекламодавців, які продовжують рекламуватись. За нашими оцінками, загальний показник теледивлення в Україні знизився усього на 7 хвилин, що складає лише 4%, та залишився на високому рівні 3 годин і 16 хвилин на день (Ats за минулий 44й тиждень (31 жовтня - 6 листопада), якщо порівнювати із 40-м тижнем (3 жовтня - 9 жовтня), коли ще не було обстрілів). Вже з 14 листопада почнуть надходити технічні дані ТБ-панелі на базі нової генеральної сукупності, і ми зможемо більш об'єктивно враховувати реакцію споживачів на обмеження електропостачання, яке може впливати на споживання телебачення. Тож ми будемо забезпечувати клієнтів об'єктивною статистикою, щоб не залучати мольфарів для прогнозування відсотків відключення в Києві та інших регіонах», – додав Андрій Партика. 

«Ми вдячні кожному клієнту, хто в цей непростий для всіх час продовжує роботу, підтримує економіку і тим самим допомагає Україні на шляху до перемоги. Знаємо, що так само, як і ми, наші клієнти вірять в Україну. З середини жовтня, відколи почались атаки на енергетичну структуру України, ми спостерігаємо лише поодинокі позапланові припинення рекламних кампаній наших клієнтів, адже на результатах своїх продажів вони бачать, що ТБ-реклама є для них важливим і ефективним інструментом маркетингової активності. Ми провели перемовини із нашими партнерськими телеканалами, які із розумінням поставилися до ситуації та скоротили свої промо-активності в ефірі, щоб віддати більше ефірного часу для бонусного розміщення комерційних клієнтів, і ми розподілимо весь вільний рекламний час між нашими рекламодавцями. Команда Ocean Media Plus впевнена, що ситуація скоро стабілізується, та закликає ринок не піддаватись на маніпуляції та викривлені оцінки псевдоекспертів щодо драматичного падіння теледивлення на окремих тижнях, адже це не відповідає дійсності», – сказав генеральний директор Ocean Media Plus Сергій Смелянський.

Нагадаємо, у червні 2022 року Андрій Партика в інтерв’ю «ДМ» повідомив, що через війну та втрату доходів компанія мусила скоротити приблизно 15% працівників, а  бізнес-процеси стали досить «примітивні».

За даними Андрія Партики, у вересні продажі телереклами досягли 200 млн гривень, що є дуже хорошим показником в умовах війни.

Нещодавно Андрій Партика в інтерв’ю «Детектору медіа» висловив думку, що рекламний ринок може вийти з кризи у листопаді-грудні 2022 року.

Ілюстрація: Ocean Media Plus / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
725
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду