У січні Концерн РРТ готовий розпочати конкурс на МХ-7

У січні Концерн РРТ готовий розпочати конкурс на МХ-7

20 Січня 2022
3891
20 Січня 2022
12:55

У січні Концерн РРТ готовий розпочати конкурс на МХ-7

3891
Концерн готує заявку до регулятора.
У січні Концерн РРТ готовий розпочати конкурс на МХ-7
У січні Концерн РРТ готовий розпочати конкурс на МХ-7

Концерн РРТ у січні звернеться до Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення щодо оголошення конкурсу на мовлення в мультиплексі МХ-7. Про це йдеться у відповіді на запит «Детектора медіа» Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (Держспецзв’язку).

Зараз Концерн РРТ проводить конкурсні процедури на закупівлю антенного та передавального обладнання, а також займається випробуванням супутникових каналів зв’язку. 11 жовтня 2021 року Кабінет міністрів своєю постановою затвердив умови надання державної гарантії для забезпечення виконання боргових зобов’язань за кредитом. А на 29 грудня 2021 року на підставі цієї постанови видана державна гарантія для забезпечення  виконання зобов’язань Концерну з погашення основної суми кредиту.

«Залучення бюджетних коштів для матеріально-технічного забезпечення побудови МХ-7 не передбачається. Державна гарантія надається Концерну РРТ для виконання боргових зобов’язань за запозиченням. Погашення кредиту та сплата за державну гарантію здійснюватиметься Концерном РРТ за рахунок власних коштів», – нагадує концерн.

Наразі Концерн РРТ уклав кредитний договір з «Укрексімбанком» щодо відкриття кредитної лінії на суму 490 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення у січні 2022 року купив обладнання на 288,89 млн грн. Так, ТОВ «Науково-виробниче об’єднання "Ромсат"» отримає 155,10 млн грн за поставку та налагодження телевізійних передавачів стандарту DVB-T2 із вихідною потужністю 1кВт або більше (виробник Rohde & Schwarz, Німеччина). ТОВ «Терапро» отримає 96,82 млн грн за передавачі із вихідною потужністю менше 1кВт (виробник Vigintos Electronika, Литва).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3891
Читайте також
30.05.2021 15:46
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
5 426
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду