Oll.tv придбала права на кіноканали «Волі»

Oll.tv придбала права на кіноканали «Волі»

17 Листопада 2020
2328
17 Листопада 2020
11:18

Oll.tv придбала права на кіноканали «Волі»

2328
Першим покупцем ексклюзивних телеканалів «Волі» став ОТТ-сервіс «Медіа Групи Україна».
Oll.tv придбала права на кіноканали «Волі»
Oll.tv придбала права на кіноканали «Волі»

«Воля» розпочала дистрибуцію групи телеканалів власного виробництва Cine+. Права на трансляцію отримала платформа Oll.tv, яка належить «Медіа Групі Україна». Про це повідомляє пресслужба провайдера.

Телеканали вже доступні для абонентів медіаплатформи. За форматом це фільмові канали з контентом таких топ-студій Голлівуду, як Disney, Pixar, Marvel, Universal, а також європейських та українських незалежних виробників. Весь контент повністю дубльований українською мовою.

Для абонентів Oll.tv доступний увесь перелік телеканалів у SD і HD якості:

  • Cine+ - фільмовий родинний телеканал. Більше 300 годин зарубіжного контенту і 60 прем'єр на рік: комедії, драми, мелодрами, європейське кіно. 
  • Cine+ Hit - фільмовий телеканал переважно для чоловічої аудиторії. Понад 400 годин зарубіжного контенту і 60 прем'єр на рік: блокбастери та хіти світового прокату про супергероїв і майбутнє.
  • Cine+ Legend - телеканал легендарних фільмів, які залишили слід в історії кінематографії. Це стрічки різних жанрів і створені в різний час. 53 фільми з бібліотеки відзначені нагородами світу кіно.
  • Cine+ Mix - телеканал фільмів і серіалів переважно для дорослої аудиторії. Є ключовим промоутером українського кіно. Тут представлені фільми кіностудії Довженка та Одеської кіностудії, а також класика французької комедії.
  • Cine+ Kids - дитячий телеканал повнометражних мультфільмів. На каналі представлено міжнародний та український контент. Більше 60 прем'єр щорічно.

«Завдяки багаторічному партнерству з такими студіями, як Disney, Universal, а останнім часом і з Film.ua, ми створили цікаві телеканали, якими пишаємося. Ми активно просуваємо легальний якісний контент, прагнучи розширювати аудиторію його споживання. Безумовно, раді співпраці та бажаємо абонентам Oll.tv приємного перегляду», - прокоментувала Сандра Крауїня, маркетинг-директорка компанії «Воля».

Нагадаємо, у жовтні стало відомо, що футбольний канал «Волі» Volia Football+ стане доступним на ОТТ-платформі Megogo, яка є конкурентом Oll.tv. Volia Football+ показує Лігу чемпіонів і Лігу Європи, права на які «Воля» придбала спільно з «Медіа Групою Україна». «Медіа Група Україна» закинула «Волі» порушення домовленостей через перепродаж цих прав Megogo.

«Медіа Група Україна» закидає «Волі» порушення домовленостей через перепродаж Ліги чемпіонів і Ліги Європи Megogo

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2328
Читайте також
03.09.2020 14:44
«Детектор медіа»
1 168
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду