На Oll.tv будуть доступні канали Discovery

На Oll.tv будуть доступні канали Discovery

17 Лютого 2021
2596
17 Лютого 2021
12:18

На Oll.tv будуть доступні канали Discovery

2596
Discovery відкриває доступ до своїх каналів для абонентів Oll.tv «Медіа Групи Україна».
На Oll.tv будуть доступні канали Discovery
На Oll.tv будуть доступні канали Discovery

Про це повідомляє пресслужба Discovery.

У межах угоди абонентам ОТТ-сервісу будуть доступні Discovery Channel, TLC, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD та Animal Planet. На згаданих каналах виходитимуть такі реаліті як  «Золота лихоманка», «Мільярдер під прикриттям», «Прикордонна служба: Європа» (Discovery Channel); «Король кондитерів», «Доктор «Прищик»» та «Віза нареченої. Віза нареченого» (TLC). На телеканалах Eurosport, підписники «Медіа Групи Україна» зможуть побачити: чотири тенісних турніри «Великого шлему», велосипедні гранд-тури, а також цьогорічні Літні Олімпійські ігри із цілодобовою трансляцією 7 днів на тиждень.

«Discovery має довгострокові зобов'язання щодо України, і ми сподіваємося на розширення нашого партнерства тут, на користь наших глядачів», зазначила Катерина Михайлович, директор з дистрибуції та розвитку бізнесу Discovery NEE & Turkey.

Юлія Трибушна, керівниця об’єднаного оператора OLL.TV та Xtra TV, розказала, що контент буде доступний абонентам усіх пакетів Oll.tv,  і навіть у найбільш дешевому, вартістю 109 грн на місяць.

«Ми дуже цінуємо партнерство. Ми віримо, що в такому мінливому світі стійкий успіх можливий лише у співпраці з надійними і передбачуваними партнерами. Саме такими ми вважаємо Discovery Group», - додала Юлія.

Нагадаємо, з 1 січня 2021 року показ каналів Discovery припинив провайдер «Воля». Натомість до його пакетів увійшли пізнавальні канали Viasat і фільмові канали TV1000.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2596
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду