detector.media
17.11.2020 11:18
Oll.tv придбала права на кіноканали «Волі»
Oll.tv придбала права на кіноканали «Волі»
Першим покупцем ексклюзивних телеканалів «Волі» став ОТТ-сервіс «Медіа Групи Україна».

«Воля» розпочала дистрибуцію групи телеканалів власного виробництва Cine+. Права на трансляцію отримала платформа Oll.tv, яка належить «Медіа Групі Україна». Про це повідомляє пресслужба провайдера.

Телеканали вже доступні для абонентів медіаплатформи. За форматом це фільмові канали з контентом таких топ-студій Голлівуду, як Disney, Pixar, Marvel, Universal, а також європейських та українських незалежних виробників. Весь контент повністю дубльований українською мовою.

Для абонентів Oll.tv доступний увесь перелік телеканалів у SD і HD якості:

«Завдяки багаторічному партнерству з такими студіями, як Disney, Universal, а останнім часом і з Film.ua, ми створили цікаві телеканали, якими пишаємося. Ми активно просуваємо легальний якісний контент, прагнучи розширювати аудиторію його споживання. Безумовно, раді співпраці та бажаємо абонентам Oll.tv приємного перегляду», - прокоментувала Сандра Крауїня, маркетинг-директорка компанії «Воля».

Нагадаємо, у жовтні стало відомо, що футбольний канал «Волі» Volia Football+ стане доступним на ОТТ-платформі Megogo, яка є конкурентом Oll.tv. Volia Football+ показує Лігу чемпіонів і Лігу Європи, права на які «Воля» придбала спільно з «Медіа Групою Україна». «Медіа Група Україна» закинула «Волі» порушення домовленостей через перепродаж цих прав Megogo.

«Медіа Група Україна» закидає «Волі» порушення домовленостей через перепродаж Ліги чемпіонів і Ліги Європи Megogo

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY