Оll.tv планує до 2025 року вийти на рівень 12 прем’єр на рік

Оll.tv планує до 2025 року вийти на рівень 12 прем’єр на рік

19 Жовтня 2021
1359
19 Жовтня 2021
16:35

Оll.tv планує до 2025 року вийти на рівень 12 прем’єр на рік

1359
Дмитро Кіцай: Oll.tv зацікавлений у пошуку нових ідей та авторів і очікує від них «історій, які ще не відрефлексовані в українському суспільстві».
Оll.tv планує до 2025 року вийти на рівень 12 прем’єр на рік
Оll.tv планує до 2025 року вийти на рівень 12 прем’єр на рік

Керівник напрямку виробництва Oll.tv Дмитро Кіцай в інтерв’ю «Детектору медіа» повідомив про розробку 40 нових проєктів різних жанрів, також до 2025-2026 року має бути досягнута планка у 12 прем’єр на рік.

За його словами, деякі з 40 проєктів поки на рівні ідеї, концепту або розробки сценарію.

«Звісно, левова частка цих проєктів не доживе навіть до написання сезону та виробництва – ми дуже вимогливі до якості історії… Все має бути поступово, і, думаю, до 2025-2026 року ми маємо вийти на 12 прем’єр на рік», – каже Кіцай.

Зараз Oll.tv зацікавлений у пошуку нових ідей та авторів і очікує від них «історій, які ще не відрефлексовані в українському суспільстві».

«Козацтво, радянська історія, ОУН-УПА, корупція тощо. Ми як платформа хочемо проговорити ці теми й показати їх глядачу без моралізаторства. Гострота теми полягає у різних поглядах на подію, де суспільство ще не сформувало єдину позицію. А таких подій в українській історії багато», – зауважив він.

Додамо, що перший originals Oll.tv, серіал «Зломовчання» вийде у грудні 2021 року. Сервіс сподівається відбити його вартість за перші три місяці після прем’єри.

Фото: StarLightMedia/Dmytro Kitsay/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1359
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду