«Індиго TV» та Oll.tv транслюватимуть Чемпіонат Європи з художньої гімнастики

«Індиго TV» та Oll.tv транслюватимуть Чемпіонат Європи з художньої гімнастики

20 Листопада 2020
1896
20 Листопада 2020
14:54

«Індиго TV» та Oll.tv транслюватимуть Чемпіонат Європи з художньої гімнастики

1896
Фінальні змагання чемпіонату пройдуть у Києві з 26 по 29 листопада.
«Індиго TV» та Oll.tv транслюватимуть Чемпіонат Європи з художньої гімнастики
«Індиго TV» та Oll.tv транслюватимуть Чемпіонат Європи з художньої гімнастики

Фінал цьогорічного Чемпіонату Європи з художньої гімнастики буде транслюватися на телеканалі «Індиго TV» у цифровому ефірі, на супутнику, в ОТТ-сервісах і кабельному ТБ, а повну версію і всі виступи збірної України на Чемпіонаті Європи зможуть подивитися користувачі ОТТ-платформи Oll.tv. Про це повідомила пресслужба «Індиго TV».

Фінал 36-го Чемпіонату Європи з художньої гімнастики відбудеться з 26 по 29 листопада в Києві, у Палаці спорту. Майже півтори сотні гімнасток з 24 країн розіграють 8 комплектів нагород. Цьогорічний Чемпіонат Європи – це найбільші спортивні змагання в українському та європейському спорті з моменту початку пандемії.

Останнього разу київський Палац спорту приймав континентальну першість із художньої гімнастики у 2004 році. Тоді українська збірна виборола срібні нагороди у командних та індивідуальних змаганнях.

Трансляція Чемпіонату Європи з художньої гімнастики стала наступним спільним спортивним проєктом каналів «Медіа Групи Україна» та платформи Oll.tv (також входить до «Медіа Групи Україна») після трансляції футбольних матчів Української прем’єр-ліги.

Трансляція стала можливою завдяки взаємодії та спільному бажанню Федерації з художньої гімнастики України, Oll.tv, та Європейської спілки мовників EBU, повідомив директор зі стратегії та розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Федір Гречанінов.

«Гроші, які глядачі платять за перегляд контенту на платформі Oll.tv, використовуються не тільки для закупівлі готового розважального контенту, а й для підтримки важливих спортивних, культурних та соціальних подій та цілих галузей. До прикладу, коли глядач дивиться футбол на платних платформах, а не на піратських, він допомагає розвитку українського футболу, і фактично фінансує Українську прем'єр-лігу. Oll.tv планує підтримувати та транслювати визначні українські спортивні та культурні події, і Чемпіонат Європи з художньої гімнастики став наступним таким проектом після трансляції УПЛ», – зазначив пан Гречанінов.

Нагадаємо, нещодавно платформа Oll.tv придбала права на кіноканали провайдера «Воля».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1896
Читайте також
25.02.2021 14:40
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 680
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду