«Воля» змінила бренд-позиціонування

«Воля» змінила бренд-позиціонування

26 Серпня 2020
2723
26 Серпня 2020
16:43

«Воля» змінила бренд-позиціонування

2723
Новий бренд, на думку компанії, має позиціонувати «Волю» як «дружелюбного провайдера».
«Воля» змінила бренд-позиціонування
«Воля» змінила бренд-позиціонування

Провайдер «Воля» оновила логотип та змінила бренд-позиціонування. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«У компанії вже був сильний логотип - метелик, який зараз оновився. Важливо було зберегти спадкоємність, впізнавану форму і кольори.  Для цього ми зробили їх більш сучасними», - Роман Гавриш, СЕО маркетинг агентства Aimbulance.

Написання Volia було змінено на латинське. На думку компанії, новий логотип Volia і його образ передають відчуття легкості і простоти.  Оновлена ​​логомарка  має демонструвати динаміку, інтерактивність, простоту і відкритість світу.

«Як дружелюбний провайдер, Volia показує аудиторії, наскільки круто бути дружнім до всього - це нова філософія взаємин, цінностей. Іноді, ми так звикаємо до чогось, що не помічаємо змін. У комунікації Volia показує, що варто помічати більше позитивного навколо себе і тоді зрозумієш, наскільки все стає краще. Подивіться на світ інакше разом з Воля - це основне повідомлення», - Антон Дзюбенко, СЕО компанії Volia.

Нагадаємо, провайдер «Воля» та Disney домовилися про довгострокову співпрацю та підписали декілька контрактів на отримання новинок від студій Walt Disney, Pixar, Marvel, а також Lucasfilm.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2723
Читайте також
03.09.2020 14:44
«Детектор медіа»
1 194
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду