Програми Наталії Влащенко на «Україна 24»  стартують у вересні (ДОПОВНЕНО)

Програми Наталії Влащенко на «Україна 24» стартують у вересні (ДОПОВНЕНО)

21 Серпня 2020
10835
21 Серпня 2020
09:00

Програми Наталії Влащенко на «Україна 24» стартують у вересні (ДОПОВНЕНО)

10835
З 7 вересня в ефірі телеканалу «Україна 24» стартує лінійка вже відомих програм Наталії Влащенко і очікується запуск її нових проєктів.
Програми Наталії Влащенко на «Україна 24»  стартують у вересні (ДОПОВНЕНО)
Програми Наталії Влащенко на «Україна 24»  стартують у вересні (ДОПОВНЕНО)

Наталія Влащенко стала креативною продюсеркою та ведучою телеканалу «Україна 24».

«Я переходжу на канал "Україна 24" разом з творчою командою своїх проєктів: ми будемо створювати як програми, що вже відомі глядачеві, так і нові. Мені імпонують амбітні плани з розвитку інформаційного телеканалу "Медіа Групи Україна". Приєднатися до команди, яка вже довела своє право на лідерство, величезна честь для мене. Осінній інформаційний сезон на "Україні 24" буде яскравим. Не перемикайтеся!», – прокоментувала Наталія Влащенко свій перехід із ZIK на «Україну 24».

«Hard з Влащенко» виходитиме з понеділка по середу, 19:00-20:00. «Народ проти» – щочетверга, о 21:00.

«До команди "Україна 24" приєднується авторитетна ведуча, журналіст і автор програм Наталія Влащенко. Це, безперечно, подія на медіаринку. Ми, як і обіцяли, створюємо команду зірок, якій під силу побудувати канал-лідер інформаційного простору країни. Вже у вересні в ефірі каналу "Україна 24" стартують декілька нових яскравих програм, які зможуть підтвердити та зміцнити імідж телеканалу різноманітних думок. Авторські програми Наташі Влащенко прикрасять прайм нашого ефіру», – сказав головний редактор «Новинної Групи Україна» Юрій Сугак.

Нагадаємо, Наталія Влащенко прийшла на канал ZIK у лютому 2017 року, коли каналом володів Петро Димінський. До цього вона три роки вела програму «Люди. Hard Talk» на каналі «112 Україна», а також була співвласницею та головною редакторкою журналу «Публичные люди». На ZIKу спершу була креативною продюсеркою, а із серпня 2017-го стала генеральною продюсеркою. Вела програми «Hard з Влащенко» та «Перші другі», з осені 2017-го веде політичне токшоу «Народ проти». Після купівлі каналу ZIK влітку 2019 року соратником Віктора Медведчука Тарасом Козаком залишилася працювати на каналі.

Нагадаємо, що на канал Ріната Ахметова «Україна 24» за останній час перейшли телеведучі Тигран Мартиросян (раніше працював на каналі Євгена Мураєва «Наш», до того – на «112 Україна» і NewsOne) і Василь Голованов (ексгенпродюсер каналу Тараса Козака NewsOne).

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10835
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sergiy
1336 дн. тому
Отак усiх ми побачили по сутi!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду