Наталя Влащенко стала креативним продюсером телеканалу ZIK (ДОПОВНЕНО)

Наталя Влащенко стала креативним продюсером телеканалу ZIK (ДОПОВНЕНО)

20 Лютого 2017
12008

Наталя Влащенко стала креативним продюсером телеканалу ZIK (ДОПОВНЕНО)

12008
Креативним продюсером телеканалу ZIK призначено телеведучу, редакторку Наталію Влащенко, яка три роки вела на телеканалі «112 Україна» програму «Люди. Hard Talk»
Наталя Влащенко стала креативним продюсером телеканалу ZIK (ДОПОВНЕНО)
Наталя Влащенко стала креативним продюсером телеканалу ZIK (ДОПОВНЕНО)

Про це повідомила прес-служба телеканалу ZIK.

«Наталія Влащенко – унікальна телеведуча, справжня фанатка своєї справи. Розраховуємо, що для ZIKу її професійний досвід стане потужним поштовхом до розширення нашої аудиторії», – сказав генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич.

«Знаю Наталію Влащенко особисто, тісно працювали з нею. Вважаю її однією із найкращих телеведучих на українському телебаченні і дуже радий, що ми знову в одній команді», – додав генеральний продюсер ZIKу Гайгисиз Гелдієв.

«Детектору медіа» пані Влащенко розказала, чим займатиметься на новій посаді.

«Я йду на канал ZIK креативним продюсером. Це означає, що я разом з генеральним продюсером … будемо робити нову сітку. Ми пишемо зараз синопсис програм – ранкових, денних, вечірніх. Це буде зовсім інший канал. І я сподіваюся, що на цей канал перейдуть дуже багато», –  прокоментувала вона.

Як повідомляє прес-служба каналу, Влащенко закінчила філологічний факультет Житомирського педуніверситету, а також факультет театрознавства Київського інституту театрального мистецтва імені Карпенка-Карого. Має досвід роботи у сфері телебачення.

Донедавна була ведучою ток-шоу «Люди. Hard Talk» на телеканалі «112 Україна» (2014-2017 рр.), якому передувала робота на «Першому національному» та «1+1». Була головним редактором і видавцем журналу «Публичные люди». Співавтор книг «Діалог тварин» (2011 р.) та «У нас був секс» (2015 р.).

Як писав «Детектор медіа», 19 лютого телеведуча Наталя Влащенко заявила, що йде з телеканалу «112 Україна» на канал ZIK заради «великого шоу».

Нагадаємо, у січні посаду генерального продюсера ZIK обійняв колишній продюсер вечірнього прайму на телеканалі «112 Україна» Гайгисиз Гелдієв.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12008
Читайте також
28.08.2017 17:33
Галина Петренко
«Детектор медіа»
6 186
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Media Sposterigach
2592 дн. тому
Рускій мір наталії влащенко прийшов на ZIK Креативним продюсером львівського, україномовного, патріотичного каналу ZIK стала агресивна мовоненависниця, навіжена ополченка проти української - наталія влащенко зі 112-го. Вона переходить туди зі своїм ток-шоу. Останнім часом влащенко приділяла мовній темі одну передачу ("Хард ток") за іншою, де з піною у рота нападала на прихильників української або навпаки - затято підтакувала гостям-русофілам в їхній україноненависній критиці законів, спрямованих на утвердження й захист державної мови. Ось приклад таких ефірів за участю письменниці Лариси Ніцой: http://112.ua/video/larisa-nicoy-pisatelnica-gostya-tok-shou-lyudi-hard-talk-vypusk-ot-31012017-225893.html
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду