Василь Голованов пішов з посади генпродюсера NewsOne (ДОПОВНЕНО)

Василь Голованов пішов з посади генпродюсера NewsOne (ДОПОВНЕНО)

20 Лютого 2020
22226
20 Лютого 2020
10:34

Василь Голованов пішов з посади генпродюсера NewsOne (ДОПОВНЕНО)

22226
Василь Голованов звільнився з посади генерального продюсера телеканалу NewsOne.
Василь Голованов пішов з посади генпродюсера NewsOne (ДОПОВНЕНО)
Василь Голованов пішов з посади генпродюсера NewsOne (ДОПОВНЕНО)

Про це він 19 лютого написав на своїй сторінці в Facebook.

Василь Голованов також підтвердив цю інформацію в коментарі «Детектору медіа». Він повідомив, що звільнився, бо отримав іншу пропозицію – «навіть дві».

На питання, чи пропозиція надійшла від телеканалу «Україна 24», він відповів: «Пару днів - і я повідомлю все детально». У пресслужбі «Медіа Групи України» «Детектору медіа» не змогли ні підтвердити, ні спростувати інформацію про те, що пан Голованов отримав пропозицію саме від «України 24».

Крім того, Василь Голованов розповів, що пропрацював на NewsOne три роки. За цей час вийшло 112 епізодів проєкту «Українського формату», ведучим якого він був.  

Згідно з інформацією на сайті NewsOne, з 19 лютого новими ведучими ток-шоу стали Віталій Дикий і Діана Панченко.

ДОПОВНЕНО: У пресслужбі телеканалу NewsOne «Детектору медіа» повідомили, що наразі пана Голованова на посаді ніхто не замінив, «оскільки немає нагальної необхідності».

На питання, чи Віталій Дикий і Діана Панченко стали постійними ведучими ток-шоу «Український формат», у пресслужбі сказали: «NewsOne завжди буде, насамперед, розвивати своїх талановитих ведучих, і ми впевнені, що Діана Панченко та Віталій Дикий виведуть "Український формат" на ще вищий рівень».

Нагадаємо, 12 квітня 2018 року генеральним продюсером телеканалу NewsOne призначили Василя Голованова. До цього він обіймав посаду виконавчого продюсера, а посада генерального продюсера була вакантною.

Фото: Василь Голованов / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22226
Читайте також
06.10.2018 16:30
Ярослав Зубченко
для «Детектора медіа»
5 952
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду