Володимир Остапчук стане ведучим шоу «Маска» на каналі «Україна»

Володимир Остапчук стане ведучим шоу «Маска» на каналі «Україна»

1 Вересня 2020
6704

Володимир Остапчук стане ведучим шоу «Маска» на каналі «Україна»

6704
Учасниками музичного шоу стануть українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки.
Володимир Остапчук стане ведучим шоу «Маска» на каналі «Україна»
Володимир Остапчук стане ведучим шоу «Маска» на каналі «Україна»

Ведучим шоу «Маска» на телеканалі «Україна» стане шоумен Володимир Остапчук. Про це канал повідомив 1 вересня.

«Я радий знову повернутися на телеканал "Україна" в ролі ведучого. Протягом декількох років я пропрацював тут у ранковому шоу, тому це не стільки нова робота для мене, скільки повернення в рідні стіни. Й одразу – в праймове шоу "Маска"», – сказав пан Остапчук.

Учасниками музичного шоу стануть українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. «Конкурсанти змагатимуться у пісенних поєдинках, а зірковим детективам і телеглядачам доведеться вгадати, хто ховається за масками. Битви триватимуть, поки не залишиться один – найсильніший співак у масці», – зазначається в повідомленні.

Ведучий, як і глядачі, не знатиме, хто ховається під масками. На думку директора департаменту розважальних програм каналу «Україна» Анатолія Сябро, перед Володимиром Остапчуком стоїть непросте завдання: «Ведучий шоу – це не просто обличчя проєкту, він є генератором гарного настрою і диригентом емоцій, а в нашому випадку завдання ще й ускладнюється. У музично-детективному шоу "Маска", ведучий – єдиний зв'язківець між учасниками, глядачами і зірковими експертами. Дуже важливо знайти спільну мову з усіма, стежити за правилами гри і вміло тримати інтригу».

Нагадаємо, у травні 2020 року телеканал «Україна» повідомив, що купив формат масштабного проєкту The Masked Singer («Співак у масці»), який планують випускати під назвою «Маска». Права на адаптацію формату телеканал купив у компанії Fremantle. Українська адаптація The Masked Singer складатиметься з 12 епізодів. Учасниками музичного телепроєкту будуть знаменитості, які виступатимуть перед глядачами та членами журі в незвичайних костюмах.

Фото: Україна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6704
Читайте також
26.09.2020 06:00
Галина Петренко
13 491
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду