Кінотеатри «Оскар» та «Лінія кіно» зачиняються на карантин

Кінотеатри «Оскар» та «Лінія кіно» зачиняються на карантин

12 Березня 2020
3019
12 Березня 2020
13:21

Кінотеатри «Оскар» та «Лінія кіно» зачиняються на карантин

3019
Кіносеанси скасовано з 12 березня через карантин, введений у зв’язку із небезпекою поширення коронавірусу.
Кінотеатри «Оскар» та «Лінія кіно» зачиняються на карантин
Кінотеатри «Оскар» та «Лінія кіно» зачиняються на карантин

Про це повідомляється на фейсбук-сторінках мереж. 

«На жаль, на сайті є технічна помилка, тому сеанси відображаються в розкладі, проте придбання квитків неможливе. Гроші за придбані раніше квитки вже повернені», – йдеться в повідомленні на сторінці мережі кінотеатрів «Оскар».

«Якщо ви придбали квитки онлайн - їх можна повернути самостійно у додатку або в особистому кабінеті на сайті. Щодо відновлення роботи кінотеатрів буде повідомлено додатково. Слідкуйте за новинами на сайті та у соцмережах», – йдеться в дописі на сторінці «Лінії кіно».

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на карантин зачинається кінотеатр «Жовтень»

Мережі Multiplex і «Планета кіно» також оголосили про карантин.

Як писав «Детектор медіа», у березні в кінотеатрах мають вийти чотири українські стрічки: «Побачення в Вегасі» (5 березня), «Толока» (12 березня), «Пульс» (19 березня), «У чорній, чорній кімнаті» (26 березня). Доля цих релізів наразі невідома.

Нагадаємо, з 12 березня у Києві та по всій території України введено карантин через небезпеку поширення коронавірусу. Київська міська державна адміністрація заборонила проводити у місті масові зібрання понад 60 людей. Загалом по Україні, за рішенням Кабміну, діятиме заборона на масові зібрання понад 200 людей.

З 16 березня 2020 року на телеканалі «Київ» виходитимуть телеуроки для старшокласників, які не можуть відвідувати навчальні заклади через карантин.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3019
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду