У Києві відкривають кінотеатри – Кличко

У Києві відкривають кінотеатри – Кличко

24 Червня 2020
2608
24 Червня 2020
14:13

У Києві відкривають кінотеатри – Кличко

2608
У столиці також дозволили працювати ресторанам, кафе, басейнам та театрам.
У Києві відкривають кінотеатри – Кличко
У Києві відкривають кінотеатри – Кличко

У Києві відкривають кінотеатри, проте кількістю відвідувачів обмежать. Київ може знову закрити кінотеатри, якщо епідеміологічна ситуація погіршиться. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив 23 червня під час пресконференції.

«Як ви знаєте, уряд дозволив і міська влада згідно з цим видала розпорядження про відновлення роботи в столиці: ресторанів (без дитячих кімнат), кафе, басейнів – для індивідуальних тренувань. А також – проведення культурних та мистецьких заходів кількістю до 10 осіб. Можуть працювати і театри та кінотеатри – з обмеженою кількістю відвідувачів і дотриманням дистанції між ними», – розповів він.

За його словами, комісія з надзвичайних ситуацій прописала регламенти та умови, за яких можуть працювати ці заклади.

Нагадаємо,українські кінотеатри припинили працювати 12 березня 2020 року у зв'язку з каратнином, введеним через пандемію коронавірусу. 12 червня міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив, що кінотеатри в Україні відкриються не раніше 2 липня, бо працювати зараз при 30% наповненості залів – нерентабельно.

Фото: ВВС

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2608
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду