detector.media
12.03.2020 13:21
Кінотеатри «Оскар» та «Лінія кіно» зачиняються на карантин
Кінотеатри «Оскар» та «Лінія кіно» зачиняються на карантин
Кіносеанси скасовано з 12 березня через карантин, введений у зв’язку із небезпекою поширення коронавірусу.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінках мереж. 

«На жаль, на сайті є технічна помилка, тому сеанси відображаються в розкладі, проте придбання квитків неможливе. Гроші за придбані раніше квитки вже повернені», – йдеться в повідомленні на сторінці мережі кінотеатрів «Оскар».

«Якщо ви придбали квитки онлайн - їх можна повернути самостійно у додатку або в особистому кабінеті на сайті. Щодо відновлення роботи кінотеатрів буде повідомлено додатково. Слідкуйте за новинами на сайті та у соцмережах», – йдеться в дописі на сторінці «Лінії кіно».

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на карантин зачинається кінотеатр «Жовтень»

Мережі Multiplex і «Планета кіно» також оголосили про карантин.

Як писав «Детектор медіа», у березні в кінотеатрах мають вийти чотири українські стрічки: «Побачення в Вегасі» (5 березня), «Толока» (12 березня), «Пульс» (19 березня), «У чорній, чорній кімнаті» (26 березня). Доля цих релізів наразі невідома.

Нагадаємо, з 12 березня у Києві та по всій території України введено карантин через небезпеку поширення коронавірусу. Київська міська державна адміністрація заборонила проводити у місті масові зібрання понад 60 людей. Загалом по Україні, за рішенням Кабміну, діятиме заборона на масові зібрання понад 200 людей.

З 16 березня 2020 року на телеканалі «Київ» виходитимуть телеуроки для старшокласників, які не можуть відвідувати навчальні заклади через карантин.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY