Кабмін дозволив відкрити кінотеатри з 2 липня

Кабмін дозволив відкрити кінотеатри з 2 липня

25 Червня 2020
2735
25 Червня 2020
15:50

Кабмін дозволив відкрити кінотеатри з 2 липня

2735
До 1 липня їх робота заборонена.
Кабмін дозволив відкрити кінотеатри з 2 липня
Кабмін дозволив відкрити кінотеатри з 2 липня

Кабінет Міністрів України з 2 липня 2020 року дозволив відкрити кінотеатри, проте з наповненістю не більше 50%. Про це 25 червня міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив під час позачергового засідання уряду, передає «Урядовий портал».

«Запровадити заборону роботи кінотеатрів до 1 липня, а з 2 липня – дозволити їх роботу з наповненістю не більше 50 відсотків та за умови дотримання інших чітких вимог», – сказав він.

Як пише «Радіо Свобода», київські кінотеатри мережі Multiplex та «Планета Кіно» відновлять роботу 2 липня.

У Києві комунальні кінотеатри «Київкінофільм» можуть відкрити в середині липня 2020 року. 

Як писав ДМ, 23 червня мер столиці Віталій Кличко повідомив, що в Києві відкривають кінотеатри, проте кількістю відвідувачів обмежать. Він також сказав, що Київ може знову закрити кінотеатри, якщо епідеміологічна ситуація погіршиться.

Нагадаємо, українські кінотеатри припинили працювати 12 березня 2020 року у зв'язку з каратнином, введеним через пандемію коронавірусу. 12 червня міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив, що кінотеатри в Україні відкриються не раніше 2 липня, бо працювати зараз при 30% наповненості залів – нерентабельно.

Фото: Главком 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2735
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
не ваша справа
1394 дн. тому
а ситуація ніяк не погіршується, да блять?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду