Держкіно внесло зміни в робочі процеси через коронавірус

Держкіно внесло зміни в робочі процеси через коронавірус

17 Березня 2020
2429
17 Березня 2020
11:41

Держкіно внесло зміни в робочі процеси через коронавірус

2429
Держкіно припиняє проведення засідань Ради щодо державної підтримки кінематографії, проведення засідань Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів тощо.
Держкіно внесло зміни в робочі процеси через коронавірус
Держкіно внесло зміни в робочі процеси через коронавірус

Державне агентство України з питань кіно тимчасово змінює організацію робочих процесів у зв'язку ситуацією з коронавірусом. Про це повідомляється на сайті відомства.

«З огляду на ситуацію з поширенням в Україні та світі коронавірусу COVID-19 і прийняті урядом і місцевими адміністраціями заходи, Державне агентство України з питань кіно повідомляє про тимчасові зміни в організації робочих процесів», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, на час карантину Держкіно припиняє: проведення засідань Ради щодо державної підтримки кінематографії, проведення засідань Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів, проведення засідань громадської ради при відомстві, проведення засідань колегії Агентства і конкурсної комісії на зайняття вакантних посад державної служби категорії «Б», «В» апарату відомства і до 3 квітня в приміщенні Держкіно призупиняється також прийом громадян.

«Оголошений Тринадцятий конкурсний відбір кінопроєктів триває без змін, документи в електронному вигляді приймаються у встановлені строки, до 31 березня 2020 р. включно. Оскільки датою одержання кінопроєкту є дата його надходження саме в електронному вигляді, паперові примірники документів ми радо приймемо у Вас поштою або особисто, після закінчення зазначеного терміну карантину, в період з 6 по 17 квітня 2020 р.» – зазначається в повідомленні.

Водночас у Держкіно повідомили, що працюють у штатному режимі, а керівний склад Агентства буде присутній на своїх робочих місцях.

Нагадаємо, із 17 березня по 3 квітня члени Національної ради і керівники структурних підрозділів не будуть проводити особистий прийом громадян через ризик поширення коронавірусу Covid-19.

З 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. До 3 квітня буде обмежено навчальний процес і масові заходи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2429
Читайте також
19.03.2020 11:15
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
1 785
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду