Прямий канал проводитиме ток-шоу без глядачів у студії

Прямий канал проводитиме ток-шоу без глядачів у студії

13 Березня 2020
2504
13 Березня 2020
10:19

Прямий канал проводитиме ток-шоу без глядачів у студії

2504
Прямий канал вирішив проводити всі свої ток-шоу без глядачів у студії через карантин, уведений у зв’язку із загрозою поширення коронавірусу.
Прямий канал проводитиме ток-шоу без глядачів у студії
Прямий канал проводитиме ток-шоу без глядачів у студії

Про це в ефірі каналу 12 березня повідомив телеведучий Матвій Ганапольский.

«Зараз ви побачите нашу залу, де завжди у нас сидять глядачі, але коронавірус... І зараз вибачите, що стільці вільні, людей нема. Коли я прийшов сюди, я побачив наших глядачів, вони були на попередніх програмах. Вони покинули нашу студію, тому що коронавірус, тому що треба виконувати настанови, які нам дали. У нас тут більше 200 людей, а якщо більше 200 людей, то неможливо, щоб люди тут знаходились», – розповів він.

Пан Ганапольский нагадав, що 11 березня всі глядачі в студії сиділи в масках. Раніше керівниця Прямого каналу Світлана Орловська в коментарі «Детектору медіа» сказала, що канал не планує відмовлятися від глядачів у студії, проте зменшить їх кількість до 100 осіб.

Нагадаємо, з 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Що саме буде скасовано та де дізнатися достовірну інформацію про карантинні заходи — в матеріалі MediaSapiens.

Наразі в Україні офіційно зафіксовано три випадки зараження коронавірусом.

Фото: Прямий канал

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2504
Читайте також
26.06.2020 17:08
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
2 131
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду