Максим Кривицький став генеральним продюсером каналу «1+1»

Максим Кривицький став генеральним продюсером каналу «1+1»

22 Серпня 2019
5997
22 Серпня 2019
14:54

Максим Кривицький став генеральним продюсером каналу «1+1»

5997
Колишній генеральний продюсер телеканалу «2+2» Максим Кривицький, який 20 серпня очолив бізнес-одиницю «Телевізійний бізнес» у групі «1+1 медіа», став також генеральним продюсером телеканалу «1+1».
Максим Кривицький став генеральним продюсером каналу «1+1»
Максим Кривицький став генеральним продюсером каналу «1+1»

Про це Максим Кривицький повідомив в інтерв’ю «Детектору медіа».

«Як генеральний продюсер телеканалу я відповідатиму за всі напрямки, в тому числі й за інформаційні проекти», – розповів він.

За його словами, у новому осінньому сезоні виходитимуть в ефір проекти згідно з планом, який розробляв колишній генеральний директор каналу «1+1» та групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

Максим Кривицький підтвердив, що з весни 2019 року займався стратегічним плануванням у групі «1+1 медіа». Це було зумовлено в тому числі й тим, що очільник «1+1 медіа» Олександр Ткаченко балотувався до Верховної Ради і «на час передвиборної кампанії потрібно було допомогти і трохи розвантажити керівника з низки питань».

«Ми (Максим Кривицький з командою. – ДМ) продовжуємо робити те, що вже робили протягом останніх місяців, просто тепер у нас є офіційний статус», – повідомив пан Кривицький.

Він також повідомив, що посада генерального продюсера каналу «2+2» нині вакантна, «а людина нам потрібна на вчора».

У попередній структурі каналу «1+1» та групи не було посади генерального продюсера каналу «1+1».

Максим Кривицький з 2007 по 2012 роки був заступником директора телеканалу К1 з питань програмної політики. У 2012-2013 роках працював програмним директром телеканалу «MTV Россия». У 2013-2016 роках обіймав посаду програмного директора російського телеканалу «Пятница». Із січня 2017 року став генеральним продюсером каналу «2+2».

Нагадаємо, 20 серпня «1+1 медіа» представила нову управлінську структуру, у якій відбувається чіткий розподіл на бізнес-одиниці та корпоративні сервіси.

Зокрема, в «1+1 медіа» з'явилися бізнес-одиниці «Телевізійний бізнес» на чолі з Максимом Кривицьким (донедавна генеральний продюсер каналу «2+2»), «1+1 Продакшн» на чолі з Вікторією Левченко (донедавна генеральна продюсерка каналу ТЕТ, очолить «1+1 Продакшн» з 16 вересня), «Платне телебачення» на чолі з Ярославом Пахольчуком, «1+1 Digital і Інновації» на чолі з Анною Ткаченко.

Водночас корпоративними сервісами є фінансовий департамент на чолі з Дмитром Тузовим, GR-департамент на чолі з В'ячеславом Мієнком, департамент з маркетингових комунікацій на чолі зі Світланою Павелецькою, департамент стратегії та ризиків на чолі з Вікторією Романовою, HR-департамент на чолі з Ларисою Брувер і Shared Services під керівництвом Ярослава Пахольчука, до яких входять технічний, юридичний департаменти, служба безпеки, адміндепартамент і інші сервіси.

Колишній генеральний директор «1+1 медіа» та каналу «1+1» Олександр Ткаченко, обраний народним депутатом України, отримав звання почесного президента «1+1 медіа». А замість Олександра Ткаченка генеральним директором телеканалу «1+1» (ТРК «Студія 1+1») став В’ячеслав Мієнко, який раніше обіймав посаду заступника генерального директора з правових питань.

У групі «1+1 медіа» створено новий керівний орган – правління. Членами правління стали В’ячеслав Мієнко, Світлана Павелецька, Ярослав Пахольчук, Максим Кривицький, Дмитро Тузов, Анна Ткаченко.

Склад правління групи затверджується акціонером «1+1 медіа», а члени правління самі обирають голову, який відповідатиме за організацію роботи органу. Правління має обрати голову на своєму першому засіданні 28 серпня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5997
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду