detector.media
30.08.2019 17:11
Правління «1+1 медіа» обрало голову та звільнило керівника HR-департаменту
Правління «1+1 медіа» обрало голову та звільнило керівника HR-департаменту
30 серпня правління групи «1+1 медіа» обрало головою генерального директора В’ячеслава Мієнка.

Про це повідомляє прес-служба групи.

У сферу відповідальності голови правління входить забезпечення та організація роботи правління, в тому числі затвердження порядку денного, скликання та головування на засіданні, контроль за виконанням рішень правління.

Також на засіданні було прийнято рішення про припинення співпраці з Ларисою Брувер, яка упродовж останніх трьох років очолювала департамент по роботі з персоналом «1+1 медіа». Виконувачем обов’язків HR-директора правління призначило Ольгу Мусійко, керівницю відділу компенсацій і кадрового адміністрування. З 2010 року Ольга обіймала різні посади у компанії, займаючись розробкою та впровадженням ключових проектів групи «1+1 медіа» у напрямку управління персоналом.

Нагадаємо, 20 серпня «1+1 медіа» представила нову управлінську структуру, у якій з'явилися бізнес-одиниці «Телевізійний бізнес» на чолі з Максимом Кривицьким (донедавна генеральний продюсер каналу «2+2»), «1+1 Продакшн» на чолі з Вікторією Левченко (донедавна генеральна продюсерка каналу ТЕТ, очолить «1+1 Продакшн» з 16 вересня), «Платне телебачення» на чолі з Ярославом Пахольчуком, «1+1 Digital і Інновації» на чолі з Анною Ткаченко.

Водночас корпоративними сервісами є фінансовий департамент на чолі з Дмитром Тузовим, GR-департамент на чолі з В'ячеславом Мієнком, департамент з маркетингових комунікацій на чолі зі Світланою Павелецькою, департамент стратегії та ризиків на чолі з Вікторією Романовою, HR-департамент на чолі з Ларисою Брувер і Shared Services під керівництвом Ярослава Пахольчука, до яких входять технічний, юридичний департаменти, служба безпеки, адміндепартамент і інші сервіси.

Колишній генеральний директор «1+1 медіа» та каналу «1+1» Олександр Ткаченко, обраний народним депутатом України, отримав звання почесного президента «1+1 медіа». А замість нього генеральним директором телеканалу «1+1» (ТРК «Студія 1+1») став В’ячеслав Мієнко, який раніше обіймав посаду заступника генерального директора з правових питань.

У групі «1+1 медіа» створено новий керівний орган – правління. Членами правління стали В’ячеслав Мієнко, Світлана Павелецька, Ярослав Пахольчук, Максим Кривицький, Дмитро Тузов, Анна Ткаченко.

Склад правління групи затверджується акціонером «1+1 медіа», а члени правління самі обирають голову, який відповідає за організацію роботи органу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY