Канал Setanta Sports увійшов до пропозиції провайдерів «Медіа Групи Україна»

Канал Setanta Sports увійшов до пропозиції провайдерів «Медіа Групи Україна»

13 Серпня 2019
4862
13 Серпня 2019
16:35

Канал Setanta Sports увійшов до пропозиції провайдерів «Медіа Групи Україна»

4862
Ірландський спортивний телеканал Setanta Sports включили у свої пакети платформи платного телебачення холдингу «Медіа Група Україна» – Xtra TV (супутникове ТБ) та Oll.tv (IPTV та ОТТ-сервіс).
Канал Setanta Sports увійшов до пропозиції провайдерів «Медіа Групи Україна»
Канал Setanta Sports увійшов до пропозиції провайдерів «Медіа Групи Україна»

Цю інформацію джерел «Детектора медіа» підтвердила пресслужба «Медіа Групи Україна».

На згаданих платформах також присутні власні спортивні канали «Медіа Групи Україна»: «Футбол 1» та «Футбол 2», які раніше програли каналу Setanta Sports тендер на трансляцію матчів Англійської прем’єр-ліги на три роки. При цьому Xtra TV володіє ексклюзивними правами на розповсюдження каналів «Футбол 1» і «Футбол 2» в DTH (супутникове ТБ).

Oll.tv вже анонсував присутність каналу Setanta Sports у пакетах «Оптимум» та «Преміум».

«Детектор медіа» також звернувся по коментар до пресслужби холдингу StarLightMedia, який є дистриб'ютором Setanta Sports в Україні, та чекає на відповідь.

Між тим, за інформацією StarLightMedia, Setanta Sports уже включили у свої пакети такі провайдери та сервіси платного ТБ: «Бріз», «Дельта», «Інфомір», «ЛокалНет», «Мережа плюс», «Утелс», Trinity-TV, Divan TV, Megogo, Youtv Tenet, «Астра-Львів», Х-ТВ, «Квант ДПТС ПрАТ», «Атомсервіс», «Гигабит-Онлайн», «Космонова», «Павутина Нет», Раі Vivat TV, IP Net, «Основа».

Усі провайдери мають рівні умови щодо трансляції нового спортивного телеканалу, із жодним з них не укладені угоди, що передбачають ексклюзивність надання послуг.

Нагадаємо, міжнародний спортивний канал Setanta Sports оголосив про вихід на український ринок і плани розпочати мовлення 1 серпня. Канал отримав ексклюзивні права на показ Англійської прем'єр-ліги в Україні протягом трьох сезонів. Також він транслюватиме Кубок Англії, Шотландську прем'єр-лігу, Чемпіонат Англійської футбольної ліги, Кубок Англійської футбольної ліги, UFC, НХЛ, «Формулу-1» та НБА. Детально про плани Setanta Sports на українському ринку читайте в інтерв’ю Марії Лисенко «Детектору медіа».

1 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення включила ірландський спортивний телеканал Setanta Sports до переліку іноземних каналів, які дозволяються для ретрансляції на території України.

2 серпня дистрибутор Setanta Sports - StarLightMedia - поінформував, що Setanta Sports включили у свої пакети дев’ять провайдерів та ОТТ-сервісів.

Ще під час підготовки до виходу Setanta Sports на український ринок представник «Медіа Групи Україна» говорив, що можлива поява на українському ринку нового конкурента не вплине на роботу футбольних телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4862
Читайте також
01.08.2019 13:57
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 951
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду