«Ланет» додав Setanta Sports у свої  пакети

«Ланет» додав Setanta Sports у свої пакети

2 Вересня 2019
2519
2 Вересня 2019
17:56

«Ланет» додав Setanta Sports у свої пакети

2519
Провайдер «Ланет» розпочав трансляцію ірландського спортивного телеканалу Setanta Sports.
«Ланет» додав Setanta Sports у свої  пакети
«Ланет» додав Setanta Sports у свої  пакети

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У кабельній мережі телеканал доступний у Києві, а в сервісі онлайн-телебачення Ланет.TV(IPTV та OTT)  — у всіх регіонах України.

Абоненти кабельного телебачення зможуть дивитися телеканал в аналоговій та цифровій якості у ТВ-пакетах «Baza+» та «Prime+». А користувачам онлайн-телебачення мовник буде доступний у ТВ-пакеті «/Baza», у HD-якості — у пакеті «/Prime» та міні-пакеті «/BazaHD».

Також у IPTV/OTT-сервісі додано декілька каналів: наприклад, «Белсат ТВ», а також «ланетівські» канали - трансляції з ключових розв'язок Києва та канал з медитативними роликами і т.п.

Нагадаємо, наприкінці серпня ірландський спортивний телеканал Setanta Sports увійшов у пакети провайдера «Воля».

Міжнародний спортивний канал Setanta Sports оголосив про вихід на український ринок і плани розпочати мовлення 1 серпня. Канал отримав ексклюзивні права на показ Англійської прем'єр-ліги в Україні протягом трьох сезонів. Також він транслюватиме Кубок Англії, Шотландську прем'єр-лігу, Чемпіонат Англійської футбольної ліги, Кубок Англійської футбольної ліги, UFC, НХЛ, «Формулу-1» та НБА. Детально про плани Setanta Sports на українському ринку читайте в інтерв’ю Марії Лисенко «Детектору медіа».

1 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення включила ірландський спортивний телеканал Setanta Sports до переліку іноземних каналів, які дозволяються для ретрансляції на території України.

2 серпня дистрибутор Setanta Sports - StarLightMedia - поінформував, що Setanta Sports включили у свої пакети дев’ять провайдерів та ОТТ-сервісів.

Ще під час підготовки до виходу Setanta Sports на український ринок представник «Медіа Групи Україна» говорив, що можлива поява на українському ринку нового конкурента не вплине на роботу футбольних телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2519
Читайте також
01.08.2019 13:57
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду