Setanta Sports запускає спортивний канал в Україні

Setanta Sports запускає спортивний канал в Україні

9 Липня 2019
6818
9 Липня 2019
17:02

Setanta Sports запускає спортивний канал в Україні

6818
Setanta Sports виходить на український ринок і запускає новий спортивний канал.
Setanta Sports запускає спортивний канал в Україні
Setanta Sports запускає спортивний канал в Україні

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Setanta Sports розпочне мовлення 1 серпня 2019 року. Нагадаємо, компанія отримала ексклюзивні права на показ англійської Прем'єр-ліги в Україні протягом трьох сезонів. Канал транслюватиме понад 230 матчів турніру. А також покаже Кубок Англії, Шотландську Прем'єр-лігу, Чемпіонат Англійської Футбольної ліги, Кубок Англійської Футбольної ліги, UFC, НХЛ, «Формулу-1» та НБА. Крім того, в ефірі будуть щотижневі огляди туру, прев'ю туру та журнали Прем'єр-ліги.

Setanta Sports розпочне прямі трансляції відкриттям англійського футбольного сезону – поєдинком за Суперкубок Англії – «Ліверпуль» - «Манчестер Сіті». Сезон Прем'єр-ліги стартує 9 серпня.

Setanta Sports також стане ексклюзивним транслятором Шотландської Прем'єр-ліги та покаже топ клуби з Глазго, «Селтік» та «Рейнджерс». «Формулу 1» Setanta Sports покаже, починаючи з Гран Прі Угорщини.

«Ми раді вийти на український ринок із новим каналом компанії Setanta Sports. Компанія Setanta вкладає значні інвестиції, щоб надати можливість любителям спорту в Україні побачити найкращі спортивні змагання з усього світу», - зазначив Двайр Макколі, генеральний директор Setanta Sports. - Глядачі зможуть щотижня слідкувати за досягненнями українців Олександра Зінченка, Андрія Ярмоленка та Мар'яна Шведа, так само, як і за зірками світового футболу Мо Салахом, Гаррі Кейном, Маркусом Рашфордом, Серхіо Аґуеро та Вірджілом ван Дейком».

За його словами, надалі канал планує збільшити кількість футбольних трансляцій.

Нагадаємо, Setanta Sports – це міжнародна спортивна телекомпанія, яка розташована в Дубліні, Ірландія. Setanta Sports була створена в 1990 році для показу ірландських спортивних подій. Протягом майже 30 років компанія запустила канали у Великобританії, Ірландії, Північній Америці, Африці, Австралії, Євразії та Азії.

Інтерв’ю з  представницею Setanta Sports в Україні Марією Лисенко читайте на «Детекторі медіа» завтра.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6818
Читайте також
01.08.2019 13:57
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду