«Україна, гудбай» сьогодні виходить у прокат

1 Листопада 2012
7678
1 Листопада 2012
11:36

«Україна, гудбай» сьогодні виходить у прокат

7678
У Києві відбудуться зустрічі з творчими групами фільмів
«Україна, гудбай» сьогодні виходить у прокат

Сьогодні, 1 листопада, в прокат виходить альманах короткометражних фільмів «Україна, гудбай». Глядачі перших кінопоказів фільму в Києві зможуть особисто поспілкуватися з авторами збірки. Творчі зустрічі відбудуться в кінотеатрі «Жовтень» (вул. Костянтинівська, 26), повідомляє прес-служба кінокомпанії «Артхаус трафік».

 

1 листопада (четвер), 19:10 - зустріч із творчою групою фільму «Пиріг» (реж. Юрій Ковальов);

2 листопада (п'ятниця), 19:10 - зустріч із творчою групою фільмів «Як козаки у космос полетіли» і «Побачення» (реж. Євген Матвієнко);

3 листопада (субота), 19:10 - зустріч із творчою групою фільму «Ядерні відходи» (реж. Мирослав Слабошпицький);

4 листопада (неділя), 19:10 - зустріч із творчою групою фільму «Ангел смерті» (реж. Володимир Тихий).

 

Фільми демонструватимуться в прокаті з англійськими субтитрами. «Україна, гудбай» буде показана в Києві, Дніпропетровську, Харкові, Одесі, Львові, Запоріжжі, Чернівцях, Севастополі та інших містах.

 

Гала-прем'єра «Україна, гудбай» пройшла в межах кінофестивалю «Молодість». Презентації фільму за участі членів творчих груп також відбулися в Одесі й Чернівцях.

 

Проект «Україна, гудбай» - це творча лабораторія, створена для пошуків шляхів розвитку українського кіно. В межах проекту було відзнято 25 короткометражних робіт загальною тривалістю 6 годин.

 

У прокатну версію «Україна, гудбай» увійшли фільми «Побачення» і «Як козаки в космос полетіли» Євгена Матвієнка, «Борода» Дмитра Сухолиткого-Собчука (фільм було показано в секції Short Film Corner Каннського МКФ і на фестивалі цифрового кіно Kinofest у Нью-Йорку), «Пиріг» Юрія Ковальова, «Ангел смерті» Володимира Тихого і «Ядерні відходи» Мирослава Слабошпицького (нагорода «Срібний леопард» МКФ у Локарно, гран-прі за найкращий короткометражний фільм фестивалю «Кіношок» у Росії).

 

З фільмів, що не увійшли до прокатної версії альманаху, з часом буде сформовано ще один короткометражний цикл, який вийде в прокат навесні 2013 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7678
Читайте також
11.11.2012 08:54
Аксиня Куріна для «Детектор медіа»
23 705
28.10.2012 09:21
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
29 555
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор 29
4192 дн. тому
УкраїнО. Зайдіть на оф. сайт.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду