Автори «Мудаків. Арабесок» почали зйомки нового циклу короткометражок «Україно, гудбай»

24 Лютого 2011
23427
24 Лютого 2011
12:09

Автори «Мудаків. Арабесок» почали зйомки нового циклу короткометражок «Україно, гудбай»

23427
Автори «Мудаків. Арабесок» почали зйомки нового циклу короткометражок «Україно, гудбай»

Автори артхаусного кіноальманаху «Мудаки. Арабески» готують новий цикл короткометражок на тему української еміграції «Україно, гудбай». Про це повідомляє прес-служба компанії «Артхаус трафік».

 

Редакторська група проектів, до якої входять Володимир Тихий, Володимир Войтенко, Наталія Ворожбит, Денис Іванов, Ігор Савиченко й Андрій Палатний, уже відбирають сценарії. Як зазначається, минулого тижня стартували зйомки першого короткометражного проекту «Без ГМО» режисера Лариси Артюгіної.

 

Тим часом 24 лютого на порталі Bigmir.net відбулася офіційна прем'єра проекту «Мудаки. Арабески» в режимі онлайн. «Унікальний для нашої країни "непіратський" інтернет-реліз можна буде дивитися, перебуваючи у себе вдома», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, прем'єра «Мудаків. Арабесок» в кінопрокаті відбулася 23 вересня. В основі задуму проекту - ідея всесвітнього хаосу в окремому народі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23427
Читайте також
11.11.2012 08:54
Аксиня Куріна для «Детектор медіа»
23 708
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду