Альманах «Україно, гудбай» виходить в прокат 1 листопада

3 Жовтня 2012
6560
3 Жовтня 2012
17:10

Альманах «Україно, гудбай» виходить в прокат 1 листопада

6560
Передбачається розміщення проекту в інтернеті з платним доступом
Альманах «Україно, гудбай» виходить в прокат 1 листопада

Альманах «Україно, гудбай» виходить у кінотеатральний прокат 1 листопада. Про це йдеться на сайті проекту.

 

До проекту «Україно, ґудбай. Альманах» виходить шість фільмів: «Побачення», режисер Євген Матвієнко; «Борода», режисер Дмитро Сухолиткий-Собчук; «Пиріг», режисер Юрій Ковальов; Янгол смерті», режисер Володимир Тихий; «Як козаки у космос полетіли», режисер Євген Матвієнко; «Ядерні відходи», режисер Мирослав Слабошпицький.

 

Через кілька місяців після прокатного старту стрічки «Україно, ґудбай. Альманах» окремим релізом під окремою загальною назвою в кінотеатрах також демонструватимуться вісім інших фільмів: «Очерет», режисер Руслан Батицький; «Ґауді», режисер Аксінья Куріна; «Та поїду», режисер Валерій Шалига; «Ксенофілія», режисер Ілля Калюкін; «Без ГМО», режисер Лариса Артюгіна; «Красива жінка», режисер Альона Алимова; «Гамбурґ», режисер Володимир Тихий; «Останній день», режисер Анастасія Касілова

 

Також паралельно з кінопрокатом  планується зробити офіційну прем'єру всіх без винятку 25 фільмів проекту з подальшим платним доступом до перегляду в мережі інтернет.

 

Нагадаємо, альманах переміг у першому відкритому конкурсі кінопроектів Державного агентства з питань кіно на отримання фінансування. Нагадаємо, оскільки це був перший подібний досвід у кіогалузі України, окремі експерти висловили сумніви щодо чіткого механізму фінансування і перспектив копродукції. У кінці Держкіно почало розподіляти кошти на дотації виробництва кінофільмів. Під час презентації проекту автори альманаху «Україно, гудбай» зазначили, що його державне фінансування складе 50% -  4 мільйони гривень, за які буде здійснено виробництво шістнадцяти фільмів. Решту коштів вкладуть незалежні продюсери. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6560
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду