GfK проведе позаплановий зовнішній аудит телепанелі

8 Червня 2012
7348
8 Червня 2012
17:44

GfK проведе позаплановий зовнішній аудит телепанелі

7348
GfK проведе позаплановий зовнішній аудит телепанелі

GfK ініціює позаплановий зовнішній аудит вимірювання телевізійної аудиторії в Україні із залученням міжнародних експертів. Про це «Детектор медіа» повідомив голова з корпоративних комунікацій Бернхард Вульф (Global Head of Corporate Communications Bernhard Wolf).

 

За словами Бернхарда Вульфа, GfK виступає за гідну довіри й надійну інформацію і докладає всіх зусиль для забезпечення високої якості процесу вимірювання. «Для того, щоб гарантувати високу якість даних, компанія GfK використовує міжнародні стандарти і внутрішніх, і зовнішніх аудиторів для контролю відповідності їм. Тому GfK серйозно реагує на будь-які сумніви відносно якості даних і прийняла рішення запросити досвідчених міжнародних експертів для перевірки якості і достовірності системи вимірювання в Україні», - сказав він.

 

Пан Вульф нагадує, що з 2008 року вимірювання здійснюється за допомогою технології Telecontrol VIII, розробленої швейцарським підрозділом компанії: «Сучасна технологія, що використовується, пройшла серйозну перевірку у багатьох країнах». 

 

7 червня директор каналу Ru Music Рудольф Кірнос заявив, що дані телевізійної панелі GfK Ukraine не відображають реальний телеперегляд через підкуп панелістів злочинним угрупованням, а від 5% до 8% учасників панелі є корумпованими.

 

Нагадаємо, на початку 2010 року відбувся аудит системи безпеки даних GfK Ukraine, який проводила аудиторська компанія Deloitte. Аудитор зробив висновок про «наявність достатніх методів і засобів захисту та контролю конфіденційної інформації від можливого витоку або модифікації». При цьому «в результаті оцінки безпеки місць виникнення, передачі, запису та зберігання конфіденційної інформації були відзначені пропозиції, які аудитори рекомендували впровадити для досягнення вищого рівня безпеки».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7348
Читайте також
09.08.2012 09:24
Мария Попова, «Коммерсантъ Украина»
17 506
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду