ТВі теж готує соціальне ток-шоу. З Ольгою Герасим’юк

12 Квітня 2012
7693
12 Квітня 2012
14:06

ТВі теж готує соціальне ток-шоу. З Ольгою Герасим’юк

7693
Проект планується на травень
ТВі теж готує соціальне ток-шоу. З Ольгою Герасим’юк

Генеральний продюсер ISTIL Studios, народний депутат і ведуча Ольга Герасим'юк вестиме соціальне шоу «Поговори з нею» на ТВі. Про це повідомляє «Дуся» з посиланням на запис ведучої у Facebook.

 

Генеральний директор ТВі Микола Княжицький цю інформацію підтвердив, однак про подробиці проекту обіцяє розказати згодом.

 

Як пише пані Герасим'юк, проект готується на травень.

 

«За моїми спостереженнями, цієї весни на більшості каналів глядачу будуть "дєлать Малахова" з місцевої "сировини". Спостерігала пару зйомок - Содом з Гоморрою такого не робили, клянуся! Я не вірю, що в нашому великому телеящику найближчим часом щось можна змінити. Не вірити - це якось passive. Тоді я можу запропонувати свою альтернативу - з середини травня на TBi буде в прямому ефірі моя програма «Поговори з нею» (трохи як у Альмадовара:)). Туди можна буде писати на ФБ, смс-ити, дзвонити - й говорити! Туди можна прийти. Я вас жду!», - зазначає Ольга Герасим'юк.

 

Таким чином, ТВі стане п'ятим каналом, який на весну хоче показати своїм глядачам соціальне ток-шоу.

 

Нагадаємо, канал «Інтер» також готує до запуску соціальне ток-шоу під назвою «Про життя». Ведучим шоу є Андрій Малахов та Андрій Пальчевський, продюсером - Оксана Панасівська. Шоу має виходити по буднях у вечірньому праймі. Частину випусків (з одним Пальчевським) уже відзнято, а зйомки з парним веденням розпочнуться наприкінці квітня. Старт проекту заплановано на весну. У подальшому «Про життя» має виходити в прямому ефірі. За форматом ток-шоу близьке до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорять», що виходить на російському «Первом канале».

 

Соціальне ток-шоу «Говорить Україна!» каналу «Україна» стартує 16 квітня. Ведучим буде Олексій Суханов. Героями програми стануть свідки та учасники різних подій. У студії будуть присутні експерти: актори, шоумени, депутати, представники влади та громадських організацій. Також активну участь у програмі братимуть глядачі у студії.

 

Окрім цього російський проект схожого формату «Говоримо та показуємо» виходить у предпраймі каналу «1+1».

 

Своє соціальне ток-шоу запустив 24 січня і Перший національний - це проект «Шустер life. Адреналін» виробництва «Савік Шустер студії», у якому в студії обговорюють гостросоціальні проблеми. Програма виходить щовівторка о 21:25.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7693
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду